ŽENE, STOP! Policajci danas delili... Ruže!

Autor: Republika

Vesti

08.03.2019

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policajci su danas širom Srbije prilikom redovne kontrole saobraćaja čestitali svojim sugrađankama osmi mart - Dan žena, poklanjajući im cveće kao mali znak pažnje.

Policijski službenici saobraćajne policije su ovim simboličnim poklonima želeli da iskažu iskreno poštovanje prema pripadnicama lepšeg pola, uz poruku da i dalje budu savesne i odgovorne učesnice u saobraćaju.

- Svaka čast policiji. Pomislila sam da je u pitanju redovna kontrola. Nisam se uplašila, jer znam da su oni uvek kulturni, ali sam se baš prijatno iznenadila - rekla je jedna sugrađanka.

Mlada dama, koja je od policajca takođe dobila cvet, rekla je da je ovaj gest nesvakidašnji i srdačno se zahvalila na njihovom kavaljerstvu.

Policijski službenici, koji su poklonili cvet i svojim koleginicama, izrazili su zadovoljstvo što su imali priliku da na ovaj način obraduju svoje sugrađanke.

Ovim gestom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pokazali su još jednom brigu, poštovanje i posvećenost u razvoju poverenja i partnerskih odnosa sa svojim građanima, zbog čega se naša policija opravdano profiliše kao javna služba koja odgovorno vodi računa o njihovoj bezbednosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading