Naš reporter "prijatelj" sa pedofilima na Fejsbuku: Svaka dva minuta slali po četiri polna organa

Autor:

Vesti

19.08.2017

05:00 >> 06:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više od 2.000 prijatelja na Fejsbuku i dvostruko više gnusnih fotografija, ponuda i video-snimaka dobila je za samo 24 sata reporterka Srpskog telegrafa koja je predstavljajući se kao maloletna devojčica pokušala da postane deo grupe "Zabranjene tajne incest", koja je uzburkala region promovisanjem incesta i pedofilije.

Foto: Ilustracija

Sam zahtev aktivirao je bezbroj pedofila, manijaka i bolesnika. Zahtev za učlanjenje u grupu poslali smo sa lažnog profila maloletne devojčice od nepunih 16 godina i ubrzo dobili novog prijatelja - administratorku stranice, a onda je počelo.

Zahtevi za prijateljstvo, mahom od starijih muškaraca, počeli su da pristižu neverovatnom brzinom - na svakih pet prihvaćenih, dolazila su četiri nova, pa je naša izmišljena devojčica do kraja dana imala oko 2.000 novih "prijatelja" od 40 do 70 godina koji su joj odmah posle "ćao" slali eksplicitne fotografije polnih organa, privatne porno-snimke, nudili viđenje, seks i gnusne perverzije.

Starci najvulgarniji

To što devojčica ima samo 16 godina nikome nije smetalo, a jedan čovek u šezdesetim čak je predložio da joj donese odeću svoje ćerke i da imaju seksualni odnos dok je ona u toj garderobi jer ga ćerka pali. Prava pomama nastala je kada je ova devojčica na profilu objavila javno da u stvari ima samo 14 godina. Tada su počele da stižu poruke "Voliš starije čike", "Jedva čekam da ti vidim pi..u, pališ me", "Nikad nisam bio sa nevinom, loži me to", "Gurnuo bih ti ga duboko da ti oči zasuze", "Ne smetaju mi godine, je.o bih te", "Pored ku.ca bih ti dao i jedan šamar"...

Jedan od retkih mlađih muškaraca pohvalio se veličinom polnog organa i poručio maloletnoj devojčici da bi je rasturio, a onda dodao:

- Imam najlepšu kur.inu, kao i moj ćale. On bukvalno rastura moju kevu dok ja to gledam.

Fotografije orgazma

Najdalje je otišao jedan 55-godišnjak koji je pored slike polnog organa i slike kako postiže orgazam predložio devojčici da se vide i da joj pokaže kako se gubi nevinost. Zanimljivo je da taj čovek ima ćerku i unuku, ali da bi rado, kako kaže, "raširio nogice" detetu koje je više nego duplo mlađe od njegove ćerke.

I posle 32 sata interesovanje za ovaj profil ne jenjava, što nam govori da je u pitanju razrađena mreža virtuelnog podvođenja u kojoj glavnu ulogu, čini se, ima administratorka stranice.

Kriminolog Zlatko Nikolić objašnjava da su takve stvari oduvek postojale, a da ih je Fejsbuk učinio lako dostupnim.

- Svakom normalnom sve ovo zvuči morbidno, ali te bolesne pojave su posledica naopakog shvatanja slobode. Pošto nama serveri Fejsbuka nisu dostupni i ne možemo sami da uklonimo problematičan sadržaj, jedina zaštita je "pamet u glavu" i što se tiče roditelja i dece - savetuje Nikolić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading