10 NAJLEPŠIH ŽENA EVROPE: Jesu li Srpkinje na pravoj poziciji?

Autor: telegraf.rs, Republika

Vesti

15.08.2017

06:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Evropi vlada žestoka konkurencija kada su lepe žene u pitanju. Na listi najlepših 10 nesumnjivo su se našle i žene sa Balkana, a naravno među njima i Srpkinje.

RepublikaFoto: pixabay.com
Srpkinje među 10 najlepših devojaka Evrope

Prve su Ruskinje koje cene svoje poreklo i svesne su svoje lepote i ženstvenosti. Plavokose, zgodne, nežnih crta - ovakva lepota se retko gde nalazi, prenosi sajt factisimo.com.

Žene u Mađarskoj su zgodne i otvorenih shvatanja. Pomutiće vam um istog momenta kada ih pogledate u oči. Majka priroda je prema njima bila izuzetno blagonaklona.

Estonci su potomci Ugrofinaca. Njihove žene su kombinacija mađarske i finske lepote. Estonaca nema mnogo (oko 1,3 miliona), pa su njihove žene retke u svetu. Zbog nežnih crta i viskokog, vitkog tela, često zaplove manekenskim vodama.

U Nemačkoj postoji oko 16 regiona, u kojima žive ljudi potpuno različitog mentaliteta. Zajedničko im je da su im žene lepe, senzualne, sa oblinama i pomalo stidljive u početku.

Šveđanke su jedne od najliberalnijih žena u svetu. Otvorenog su uma, iskrene i priateljski nastrojene. Ove zgodne, visoke plavuše su i prilično pametne.

Ukrajinke su poznate po tamnoj kosi i nežnim crtama lica. Jako su slatke jer su malene.

Uprkos činjenici da nisu ljubiteljke štikli i ostalih ženskih dodataka, Hrvatice deluju veoma ženstveno. Samouverene su, strastvene, otvorene za flert, ali znaju biti i prilično drske i grube

Litvanija - zemlja plavokosih lepotica. Nihove žene su zgodne, vitke, oštre na jeziku i iskrene.

Srpkinje - rezultat perfektne kobinacije slovenskih i mediteranskih gena. Skladne građe, prodornih očiju, oblina koje mame pogled, i crnokose i plavokose, njima niko ne može odoleti. Ne postoji manja zemlja, a sa toliko lepih devojaka.

Poljakinje su bez sumnje najlepše u Evropi. Svetla kosa, prozračan ten, prekrasne plave oči i savšene proporcije su ono što ih čini tako lepim

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading