(FOTO) KAFIĆI NA ADI DERU: Flaša mineralne vode 345 dinara!

Autor: Republika

Vesti

28.05.2018

08:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U ovom periodu godine, većina Beograđana provodi slobodno vreme na Adi Ciganliji, međutim, ono što će mnogima od njih "pokvariti" uživanje jesu papreno visoki računi u kafićima. Saša Borojević je na svom fejsbuk profilu, iznerviran zbog onoga što je doživeo, podelio fotografiju računa na kojem se jasno može videti da flaša mineralne vode košta neverovatnih 345 dinara!

On nije mogao da poveruje koliko daleko može da ide bezobrazluk i bahatost ugostitelja jer ako se uzme u obzir standard koji vlada u našoj zemlji, takve cifre na računima su previsoke.

On je iznad fotografije besno napisao - Sezona pljačke može da počne! A osvrnuo se i na to koliko prosečan Srbin treba da radi da bi zaradio za flašicu vode.

Naravno, ova objava izazvala je brojne komentare jer mnoge "muči" upravo taj problem, a neki od najzanimljivijih komentara bili su da uzalud ogovaramo Crnogorce zbog visokih cena, kao i da treba poneti balonče od kuće!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mina

28.05.2018 11:41

Nije flasica, pise 0,75 ...svejedno je mnogo!