NA ZAHTEV GRAĐANA: Akcija čišćenja na Cvetkovoj pijaci

Autor: beograd.rs

Vesti

28.04.2018

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reagujući na prijave sugrađana na komunalni nered oko Cvetkove pijace, Gradska uprava Grada Beograda i opština Zvezdara organizovale su akciju čišćenja tog prostora.

RepublikaFoto: beoinfo.rs

Prema rečima vršioca dužnosti sekretara za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinacije sa građanima Darko Glavaša akcija koja će trajati tokom celog dana obuhvata samu pijacu, deo Bulevara kralja Aleksandra i okretnicu autobusa sa zelenim površinama.

RepublikaFoto: beoinfo.rs

- U akciji učestvuje Komunalna policija, Sekretarijat za inspekcijske poslove, inspekcija opštine Zvezdara i radici JKP „Gradske čistoća” sa dva vozila. Zatečeno je nekoliko desetina tona starih stvari i robe iz kontejnera namenjenih nelegalnoj prodaji a do sada je uklonjeno i na gradsku deponiju odneto oko 20 kubika raznog otpada. Ceo plato je opran i očišćen, a akcija će tokom dana biti ponovljena još nekoliko puta kao i u narednim danima - istakao je Darko Glavaš, koji je, uz predsednika opšptine Zvezdara Miloša Ignjatovića učestvovao u današnjoj akciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading