MORAMO SE PRIPREMITI ZA GLOBALNI HAOS! Detaljna analiza: Ovo su 3 moguća scenarija ako Putin izgubi rat u Ukrajini!

Autor:

Vesti

01.02.2023

08:38

Rat u Ukrajini trebalo je da bude najveće dostignuće Vladimira Putina, odnosno demonstracija ruske moći koju je dostigla nakon raspada Sovjetskog Saveza 1991. godine.

MORAMO SE PRIPREMITI ZA GLOBALNI HAOS! Detaljna analiza: Ovo su 3 moguća scenarija ako Putin izgubi rat u Ukrajini!

Tanjug/AP

Komentari (6)

Loading
pera

01.02.2023 11:29

Sto je babi milo to joj se i snilo

Super Srbin

01.02.2023 13:57

Ništa od svega što ste naveli neće se desiti.

Milan

08.02.2023 12:58

Ko je autor ovoga članka? Kakva pristrasnost i navijanje za zapad tj.Ukrajinu. Podržavati i obnavljati fašizam je strašna stvar, a to što je uradio zapad na čelu sa SAD i NATO, neće se dobro završiti i svi će biti gubitnici.Ukoliko Rusija ne pobedi sa klasičnim oružjem, upotrebiće nuklearno oružje i šta ćemo onda.Rusija ima takve nuklearne potencijale da celu Planetu uništi. Imajte u vidu države neprijateljske koje je Rusija označila. NATO, to su države EU, a na čelu njega su SAD u kojima vlada fašizam, agresije,teror i pljače,čak određuju svako ponašanje od ustajanja do spavanja, mora tome doći kraj i stavra se novi svetski poredak. Rusija,Kina, Indija,Brazil,sve afričke i muslimanske zemlje čine preko sedam milijardi ljudi. Valute dolar i evro su ozbiljno ugroženi,štapaju se kao bezvredni papir i zapamtite,ne daj bože da Rusija izgubi ovaj rat,sledi upotreba nuklearnog oružja i time je i kraj ove Civilizacije. Ne znam zašto tako nerelno i podcenjivački gledate Rusiju, greška je u zapadu, jer se Rusija morala poštovati i držati u "zagrljaju" i time sprečiti ovaj bezumni rat gde se biju dva naroda za potrebe Zapada.

Opanak

13.02.2023 20:47

Kakav debilan tekst na hiljadu strana bez ikakve pragmatike...lici mi na onaj vic da je velika nuzda zov prirode..a prdez bi onda bio propusten poziv....udruzeni fasisticki poduhvat bi da zgazi ruse zrtvujuci ukre ali dlaby vajda...pa bre glupi ste ko djoka navodeci ruske gubitke koji ukre kostaju min. trostrukim....idi bre poskace im celu stotinu tenkova protiv hiljada koje rusi mogh da pokrenu a o raketama da ne pricsmo, moze da nastupi noc kad ce rusi da zaspu ukre kasetnim bombama ko sto je Nato srbe, da dignu jaku avijaciju i sravne Kijev i Lvov sto bi bila tragedija sli je realnost na zalost...Nato se igra ruskim strpljenjem pa da vidimo dokle ce...pisu o Putinu glupsoni a ne shvataju da je ruski narod svestan Nato namera, moze Puzina da nema sutra ali tamo Nato dy vlada nece nikada moze samo suroviji rus da dodje.

Putin

15.02.2023 22:35

" Ti si decko debil i glavonja" posvećeno piscu teksta Djordje Cvarkov

SIN LOVCA NA MEDVEDE

21.02.2023 14:41

Sve osim pobede Rusije je katastrofa za Westerijance!