ROKOVI NISU PRODUŽENI: Radovi na Trgu republike završeni, saobraćaj od - 1. novembra

Autor: blic.rs

Vesti

30.10.2019

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi ugovoreni radovi na Trgu republike završeni su i kako je ranije najavljeno, saobraćaj će biti pušten 1. novembra 2019, saopštio je Beoinfo.

RepublikaFoto: Grad Beograd
Trg republike

Odluka o izmeni ugovora sa izvođačem radova, koja je doneta, nipošto ne znači nikakve dodatne radove na terenu, precizirano je iz Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda.

Otuda senzacionalistički naslovi u pojedinim medijima, u kojima se navodi da je "Štrabag" tražio produženje roka i da ga je dobio do 23. januara 2020, naprosto nemaju za cilj plasiranje istine već izvlačenje iz konteksta i pokušaj da se napravi pompezna vest tamo gde je nema, navodi se u saopštenju.

Naime, Odluka o izmeni ugovora o javnoj nabavci doneta je isključivo zbog toga što je prethodni ugovor isticao 25. oktobra. Da bi sve bilo u skladu sa zakonom, doneta je pomenuta odluka zbog dugotrajnih procedura, odnosno vremena koje je potrebno da bi se izradila neophodna dokumentacija u vezi sa ugovorom. Kako ponavljaju iz Direkcije, ugovoreni radovi su završeni i neće biti nikakvih dodatnih radova na terenu.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading