Ove tri ulice u Beogradu postaju pešačka zona!

Autor: Republika

Vesti

11.01.2019

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradski urbanista Milutin Folić najavio je da će se pešačka zona u gradu širiti čime će se omogućiti direktan “proboj” do Save i dodao da će deo pešačke zone biti i ulice Kraljevića Marka, Braće Krsmanovića i Travnička.

Foto: beograd.rs
Prestonica sve lepša i lepša

Kako je objavljeno na sajtu grada Beograda, Folić je u izjavi za “Politiku” precizirao da predstoji rekonstrukcija Ulice Kraljevića Marka koja će postati glavna pešačka veza s najvećim putničkim čvorištem na Zelenom vencu.

- Sekretarijat za investicije trebalo bi da raspiše tender za uređenje deset javnih prostora, uključujući i ovu ulicu prepunu kulturnih dobara, poput Manakove kuće. Rekonstrukcija Ulice Kraljevića Marka trebalo bi da počne do leta ove godine. Tom ulicom pešaci će moci da stignu do Savamale i Sava promenade, a osim nje, deo pešačke zone postaće i ulice Braće Krsmanovića i Travnička - rekao je Folić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading