KAD RUSI UDARE: Uplovili u Mediteran i SVE RAZORILI! (VIDEO)

Autor: Republika

Svet

05.09.2017

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruska fregata "Admiral Esen" lansirala je krstareće rakete "kalibar" na objekte terorističke grupe DAEŠ u blizini grada Dejr el Zor u Siriji, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

RepublikaFoto: youtube.com/USA News
Ruski brod uplovio u Mediteran, ispalio moćne rakete i razbio neprijatelja

Efikasnost raketnog udara potvrdili su obaveštajni avioni i bespilotne letelice - dodaje se u saopštenju ruskog Ministarstva, pišu agnecije.

- U raketnom napadu uništeni su kontrolni punktovi i vezni centar, skladišta oružja i municije, kao i fabrika za popravku oklopnih vozila terorista i velika grupa terorista - ističe se u saopštenju.

Lansiranje raketa sa fregate Crnomorske flote osujetilo je planove terorista DAEŠ-a za pregrupisavanje snaga i ojačavanje položaja na području naselja Dejr el Zor, dodalo je rusko Ministarstvo odbrane.

Ovim napadom sprečeno je pregrupisavanje terorista i jačanje njihovih položaja u blizini ovog grada, koji je pod opsadom "Islamske države" od 2013. godine, a efikasnost raketnog napada potvrđena je izviđačkim letom bespilotne letelice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading