Krivokapić o incidentu u Pljevljima: To je pokušaj da se izazovu sukobi, rukopis Milovih službi se jasno vidi!

Autor: Tanjug

Svet

02.09.2020

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nosilac izborne liste narodne koalicije Za budućnost Crne Gore Zdravko Krivokapić najoštrije je danas osudio, kako je naveo, pokušaj odlazeće vlasti da izazove međnacionalne sukobe u mešovitim crnogorskim sredinama i pozvao policiju da hitno pronađe počinioca kamenovanja Islamske zajednice u Pljevljima.

Zdravko Krivokapić

Krivokapić je poručio da je u tom incidentu prepoznat "rukopis Đukanovićevih službi".

- Veselin Veljović izvesno zna ko je počinilac ovog gnusnog dela izazivanja međunacionalne i međuverske omraze, a to sledi i na osnovu informacija koje nam obezbeđuju časni pripadnici Uprave policije. S obzirom na to da je počinilac iz iste strukture kao Veljović, sigurni smo da će zvanično ostati "nepoznat - rekao je Krivokapić, prenele su Vijesti.

Krivokapić je rekao da su u pitanju "zlokobne provokacije u mešovitim sredinama" u kojima odlazeća vlast pokušava da naruši međunacionalne i međukonfesionalne odnose.

- Očigledan je rukopis Đukanovićevih službi, koje su na istovetnoj matrici održavale vlast svih prethodnih godina. Podsećamo da su to isti akteri i iste službe koje su devedesetih proterivale i vršile represiju nad bošnjačkim i albanskim stanovništvom koje sad navodno štite - navodi Krivokapić u saopštenju narodne koalicije. 

Od direktora Uprave policije Veljovića, Krivokapić je zatražio da "policija hitno označi počinioca".

- U prethodnom periodu, policija je po hitnom postupku, nezakonito hapsila desetine ljudi zbog fejsbuk statusa, tako da očekujemo makar sličan nivo 'efikasnosti' i u ovom slučaju - naveo je Krivokapić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading