CRNOGORCA NAPALA TROJICA: On se vratio kući po pištolj, a onda pripucao na policajce!

Autor: Tanjug

Svet

08.12.2018

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novljanin M. R. (24) uhapšen je danas jer je osumnjičen da je pokušao da ubije dva policajca, S. Lj. i A. V. Na sreću, tom prilikom nije bilo povređenih, saopštila je crnogorska Uprava policije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Policajci su jutros oko 3.30 došli ispred objekta brze hrane gde je M. R. prvo fizički nasrnuo na jednog od njih, a potom pretio i vređao ih, te je u jednom trenutku izvadio pištolj, koji mu se nalazio za pojasom, i uperio ga u policajce, navodi se u saopštenju, prenosi CdM.me.

Potom je M. R. pucao u njihovom pravcu, ali su ga oni savladali i uhapsili.

U policiji napominju da su M. R. prethodno napale tri osobe ispred lokala brze hrane u Igalu. Nakon toga je M. R. otišao do kuće i uzeo pištolj marke "CZ" za koji nema dozvolu, a kako se navodi u saopštenju Uprave policije, nameravao je da se obračuna sa osobama koje su ga napale. Otišao je do objekta brze hrane gde je zatekao policajce i došao u sukob s njima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading