Influenser sa 53 godine izgleda kao mladić od 23, a OVO je tajna njegovog mladolikog izgleda!

Autor:

Lifestyle

18.08.2020

23:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Holandski lični trener i influenser Edson Brandao (53) svojim mladolikim izgledom zbunjuje i oduševlja sve korisnike Instagrama.

RepublikaFoto: instagram.com/edsonsecrets
Holandski lični trener i influenser Edson Brandao

Muškarac u zrelim godinama koji tvrdi da se nije podrvgnuo estetskim zahvatima, ne pije i ne puši. Pije samo mineralnu vodu i to dve litre dnevno, prenosi Daily Mail.

Kako kaže svoju mladolikost duguje načinu života koji podrazumeva izbegavanje šećera, prerađene i pržene hrane.

Oduvek je bio samouveren, a ističe kako sada ima energije više nego ikad zbog  svakodnevnim treninzima, zdravoj ishrani, nezi kože i pozitivnom načinu razmišljanja za koji ističe da je tajno oružje njegove mladolikosti.

 

 

Edson se nada da će deljenjem svojih tajnu podstaći druge ljude da promene svoj stil života.

 

 

 

- Nikada u životu nisam imao plastične operacije. Uspeo sam na prirodan način da sačuvam izgled, zahvaljujući zdravoj hrani, voću, povrću i konzumiranju dosta vode, rekao je, te dodao:

- Svakodnevno koristim kreme protiv starenja kako bi zadržao mladolik izgled. Svoje telo vidim kao hram u kojem živi moja duša. Stoga se brinem za ovaj dragoceni dar od Boga. Osećam da imam istu energiju kao u 20-im, da budem iskren, osećam se bolje nego ikad pre.

 

 

Ovaj muškarac otkriva kako drugi ljudi ne mogu da veruju da ima 53 godine.

Ko god ga sretne misli da je još uvek u dvadesetim. 

- Prvi korak uodržavanju mladolikosti jeste prihvatanje samog sebe i ljubav prema sebi. Dobri ste takvi kakvi jeste. Tada kreirajte svakodnevnu rutinu nege kože, vežbi, zdrave ishrane i unošenja tečnosti. Budite optimisti - zaključuje Edson. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading