7 osobina koje svaku ženu čine neodoljivom

Autor:

Lifestyle

18.09.2019

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena danas pod pritiskom medija, industrije zabave imaju nametnute kriterijume lepote. Međutim, ono što odvaja jednu damu od ostalih jesu njene unutrašnje osobine.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Moderno društvo je reč "seksi" izokrenulo, pa često mislimo da su manekenke, glumice i pevačice seksi. Međutim, veštačka lepota nije seksi. Seksi je ona žena koja poseduje ove osobine.

Samopouzdanje

Ova odmah privlači osobu suprotnog pola. Nema ničeg lepšeg nego kada je sagovornik sa kojim se flertuje pun samopouzdanja. 

Potrebno je da imate na umu da ovu osobinu ne treba mešati sa prepotentnošću koja predstavlja iskrivljenu sliku o sebi. Osobe koje imaju samopuzdanje nemaju potrebu da sebe stavljaju u prvi plan već se ponašaju potpuno prirodno i opušteno.

Ambicioznost

Žena koja stremi da postigne neki cilj u životu je neodoljiva. Stoga nađite koje vam to polje leži i ustremite se da postignete najviše rezultate.

Strast

Dama koja ume da izrazi svoju seksualnost je najpoželjnija među muškom populacijom bez obzira na njen fizički.

Dobrotu

Izgled, samopouzdanje i seksipil nemaju vrednost ukoliko žena ne pokazuje humanost i empatiju prema drugima. Zato je veoma važno da jedna dama neguje kako svoje telo, tako i svoju dušu.

Iskrenost

Osbina koju ljudi jako cene. Ona proizilazi iz samopouzdanja. Ukoliko verujete u sebe nećete imati potrebe da govorite neistine i laži kako bi se pretvarali nešto što niste. 

RepublikaFoto: Printscreen/Instagram/wellacolorcharm
Foto: Ilustracija

Elegancija

Elegancija je stvar ukusa, a dobar ukus stiče se prefinjenim pogledom na jednostavne stvari. Zato je veoma važno da jedna dama čita, bude obrazovana, prati umetnost, posećuje kulturne događaje.

Inteligencija

Na kraju, kada se sve ove osobine stope u ženi koja je pametna, obrazovana, koja svojim razmišljanjima ume da dobar savet partneru; ne samo da će postati seksipilna, već može postati i femme fatale.

Nema ništa loše u tome što cenite izgled svog partnera - svi smo slični u tome. Fizička privlačnost je ključna na početku svake veze. Ali ona ne može i ne sme biti jedini faktor koji zbližava dvoje ljudi. Vrlo brzo se takva veza raspada. 

Dobri geni nisu  presudni za seksi izgled. Ili što bi Koko Šanel rekla: Nije svaka žena rođena prelepa, ali ako to nije postala do svoje 30. godine, onda je jednostavno glupa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading