Pas spasao gazdaricu na IVICI SMRTI!

Autor: srbijadanas.com

Lifestyle

12.12.2017

03:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pas Keola, rase akita, spasao je svojoj gazdarici život, time što je predosetio nešto čudno kod nje.

RepublikaFoto: facebook.com/Alhanna Butler
Pametni pas spasao gazdaricu

Trudna Alanja Butler, iz Velike Britanije, krenula je da oseća bolove u donjem delu leđa. Mislila je da je to zbog deteta koje se razvija, međutim bol je bio veoma jak pa je rešila da poseti doktora, koji se složio sa njom da je to do trudnoće i poslao je kući. 

Ali njen ljubimac se nije složio sa tim, krenuo je da se ponaša čudno i stalno ukazivao lavežom i nemirnošću na njen stomak i leđa. Gurkao je glavom, cvileo... 

- Kada su me lekari poslali kući i rekli da to nije ništa ozbiljno i da ne brinem, Keola je samo sedio i zurio u mene sa toliko pažnje da me je to zaista uplašilo. Objavila sam na Fejsbuku fotografiju kako to radi i našalila se, ali prijatelji su počeli da mi sugerišu da to moram da shvatim ozbiljno - prisetila se ova žena. 

Postajao je jako uznemiren kada bi Alanja otišla na posao. Konačno, ona i njen suprug Riki shvatili su da pas pokušava nešto da im saopšti. 

RepublikaFoto: facebook.com/Alhanna Butler
Mališan je sada živ i zdrav zahvaljujući svom ljubimcu

Trudnica se ponovo obratila lekaru, nakon čega su je hitno prebacili na odeljenje za intenzivnu negu. Ispostavilo se da ju je vrlo malo vremena delilo od smrti, jer je imala opasnu i vrlo retku infekciju oba bubrega! Zbog toga je i trpela jake bolove u leđima. Lekari su brzo reagovali i spasili je u poslednjem trenutku. 

- Budući da se to toliko dugo nije lečilo, bio je to jedan od najgorih slučajeva koje su lekari ikada videli. Rekli su mi da tada nisam došla u bolnicu, umrla bih i ja i moj nerođeni sin - ovu potresnu priču ispričala je kasnije, kada je sve bilo u redu.

Ona se sada oseća dobro, kao i dete. A pas Keola postao je njen heroj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading