OBRT! MUP: Nije bilo pokušaja otmice u Novom Sadu

Autor: Republika

Hronika

09.10.2018

16:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu preduzeli su, po nalogu nadležnog tužilaštva, sve mere i radnje iz svoje nadležnosti na rasvetljavanju svih okolnosti prijavljenog pokušaja otmice dvanaestogodišnje devojčice 3. oktobra 2018. godine i utvrdili da prijavljeni opis događaja ne odgovara činjeničnom stanju.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Temeljnim proveravama utvrđeno je da se nije radilo o pokušaju otmice, niti o bilo kom drugom krivičnom delu - navodi se u saopštenju MUP.

Kako se dodajte, o svemu je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu, koje se izjasnilo da u navedenom događaju nema elemenata bilo kog krivičnog dela.

Podsetimo, beogradski mediji ranije su preneli da se navodni incident dogodio u novosadskom naselju Telep kada je nepoznati muškarac navodno pokušao je da otme dvanaestogodišnju devojčicu koja je Išla na nastavu u Osnovnu školu "Jožef Atila" u .

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading