UHAPŠEN BOLESNIK U NOVOM SADU: Ćerku (5) svoje prijateljice PIPKAO PO GENITALIJAMA!

Autor: informer.rs

Hronika

03.08.2018

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je juče u Novom Sadu uhapsila Admira A. (31) iz tog grada jer je seksualno zlostavljao petogodišnju ćerkicu svoje prijateljice!

RepublikaFoto: pixabay.com
Maanijak zlostavljao devojčicu/Foto: Ilustracija

Za jezivu torturu saznalo se nakon što se devojčica požalila majci da ju je "čika Admir" više puta dirao po genitalijama i da je jednom prilikom došao za njom u kupatilo, stao iza nje i "gurao joj nešto dole". Majka je odmah obavestila policiju, a o svemu je obavešten i Centar za socijalni rad.

- Osumnjičeni je negirao da je seksualno zlostavljao devojčicu, pa je pristao i na poligrafsko ispitivanje, gde se pokazalo da nije odgovorio istinito na sva pitanja. Devojčica je odvedena na lekarske preglede, gde je ustanovljeno da nije razdevičena - kazao je izvor iz istrage.

On dodaje da su porodice pedofila i zlostavljane devojčice u prijateljskim odnosima, pa je njena majka imala poverenja u Admira.

Iz Osnovnog suda u Novom Sadu juče je potvrđeno da je Admir priveden kod sudije za prethodni postupak, po zahtevu nadležnog tužilaštva. Protiv Admira je podneta krivična prijava za nedozvoljene polne radnje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading