CVETKOVIĆ ISPRIČAO BOLESNU PRIČU: EVO ŠTA JE SVE LAGAO NA POLIGRAFU!

Autor: Republika

Hronika

16.06.2018

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je očiglednije da je novinar iz Bele Crkve Stefan Cvetković izmislio svoju otmicu i da je više od 30 sati zmajavao policiju i celu Srbiju, a sve zbog toga da bi za navodni zločin bio optužen predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

RepublikaFoto: youtube.com/ BCNovosti
Stefan Cvetković

Cvetković je na poligrafskom testiranju pao na doslovno svim pitanjima, osim na onom kako se zove i preziva, a otkrili smo i stvarno neverovatne detalje iz njegovog iskaza koji nedvosmisleno govore da je njegova otmica čista izmišljotina.

Cvetković je, naime, pred policijom tvrdio da su ga u noći između 13. i 14. juna iz automobila otela najmanje trojica nepoznatih ljudi, od kojih je jedan govorio slovenačkim akcentom?! On je, takođe, rekao da mu je jedan od njih strgao sat sa ruke. Međutim, analizom sata koji je pronađen pored napuštenog automobila nedvosmisleno je utvrđeno da na njemu nema drugih otisaka ni dnk tragova osim onih koji pripadaju samom Cvetkoviću.

Takođe, on je tvrdio da su ga napadači na silu izvukli iz automobila, za šta takođe ne postoje dokazi. U automobilu su, naime, isključivo tragovi samog Cvetkovića i njegove porodice, što bi bilo apsolutno nemoguće da je neko silom pokušao da ga izvuče iz automobila. 

U svom suludom scenariju, koji je valjda video u nekom holivudskom trileru, Cvetković je policiji ispričao da su ga navodni otmičari čitav dan pre otmice pratili po Beloj Crkvi i okolini. Policija je, međutim, pregledom sigurnosnih kamera u restoranima, na benzinskim pumpama i drugim mestima utvrdila da ni sam Cvetković nije bio na mestima koja je naveo, a kamoli navodni otmičari. 

Najsmešnija njegova izjava svakako je ona da su ga otmišari selili sa lokacije na lokaciju po Beloj Crkvi, sa sve kesom na glavi, a da su ga na kraju pitali gde u gradu da ga ostave?!

Koliko daleko je u svojoj neuspeloj prevari Cvetković otišao govori i situacija koja je prethodila njegovom pronalasku. On je, naime, vireći kroz prozor kuće u kojoj se skrivao, video da policija prilazi kapiji, pa je brže bolje istrčao, vičući "Ljudi, evo mene!". Kao u lošoj triler komediji, zaključuje Informer.

I to bi sve zaista i bilo smešno da se iza svega ne krije mnogo mračnija priča, odnosno pokušaj da se za njegov nestanak optuže država Srbija i predsednik Aleksandar Vučić. I da cela operacija njegovog pronalaženja nije kištala građane ove zemlje pola miliona evra.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Fat Cat

16.06.2018 15:40

Sad bi trebalo izračunati koliki su bili troškovi potrage za njim, angažovanje tolikih ljudi, opreme i ostalih resursa pa mu lepo ispostaviti račun. Ako već hoće da se bahati i da vuče celu državu za nos (i ne samo on, već svi koji to rade ili planiraju), neka to radi o svom trošku, a ne o trošku nas - poreskih obveznika.

Odgovori 13 1
Neko ko zna

16.06.2018 17:01

@Fat Cat - On je maioneta u rukama mnogo mocnijih ne smetni s uma.