(FOTO) Isplivali detalji okršaja Arkana i Ljube Zemunca!

Autor: Republika

Hronika

22.05.2018

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na fejsbuk profilu "Legende devedesetih" objavljena je priča Zorana Milosavljevića Robije u kojoj on do detalja prepričava sukob između Željka Ražnatovića Arkana i Ljube Zemunca.

RepublikaFoto: Printscreen/Facebook/Legende devedesetih

Prema rečima Zorana Milosavljevića Robije, neki žestoki momci su provocirali Arkana kako dopušta Ljubi Zemuncu da mu se tako obraća. Naime, Ljuba je bio glavni jugoslovenski gangster u Evropi čiji su autoriteti svi priznavali. Tako su i Gišku huškali da treba da pozove Ljubu na ferku, ali on nije želeo i govorio je da Ljuba zaslužno nosi krunu.

Međutim, Ljuba je Arkanu pred drugima govorio: "Idiote, šta to radiš, nemoj to, nemoj tako, treba ovako!"

Tako je Arkan jednom besan iz Belgije pozvao svog i Ljubinog druga, Zorana Milosavljevića Robiju koji je bio u Ofenbahu i rekao: "Kaži onoj Barabi da ja sutra stižem da se obračunamo."

Ljubi su prijatelji rekli: "Vidiš da hoće da dođe da ti skine krunu."


Arkan je ušao i rekao Ljubi: "Gde si, Hajduk", kako su Ljubu zvali prijatelji. Arkan nastavi: "Slušaj, preko glave mi je došlo te priče o tebi i meni, došao sam da stavim tačku na to."

Ljuba mu je rekao: "Glavonja, to što dušmanii pričaju samo hoće da nas zavade." Tako su Arkana zvali ortaci tada. 
Arkan mu je rekao: "Slušaj, ajde da izađemo sad odmah napolje i da rešimo to!"

Tada je na sto stavio aktovku, otvorio ga i unutra su bila dva pištolja "Smit end Veson". Dao je jedan Ljubi drugi uzeo za sebe i svaki je uzeo po kutiju metkova. Rekao je: "Da napunimo ovo, izađemo ispred i da se revolveraški obračunamo, ima dole kola i drugih stvari koje možemo koristiti kao zaklon, ali da završimo sa tim. Može da bude i nerešeno, ali da se izrokamo pošteno!"


Ljuba mu je rekao: "Mali, jesi li lud, hoćeš da nas murija skemba da pucamo na ulici?"

Ljuba je rekao: "Možemo onda i ovde unutra", ali je Arkan tražio da to urade napolju jer tako ima šanse da možda obojica prežive. Tada ga je Ljuba pogledao i rekao: "Je l' me voliš?" Arkan je odgovorio: "Ja te volim, a ti mene?"

Ljuba je kazao: "I ja tebe!"

Bacio je pištolj i krenuo ka Arkanu raširenih ruku, ovaj je takođe bacio utoku i zagrlili su se.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading