OVO JE TROVAČICA IZ SMEDEREVA: Pokušala da pobije kolege ZBOG LJUBAVNIKA!

Autor: alo.rs

Hronika

29.04.2018

06:14 >> 07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radnica Poljoprivredno-savetodavne stručne službe u Kolarima kod Smedereva Sanja Nikolić (47) saslušana je u Višem tužilaštvu u Smederevu zbog sumnje da je sipala otrov u kafu kolegama.

Foto: facebook.com/Sanja Nikolic
Sanja Nikolić

Kako piše Alo!, Sanja Nikolić je nakon saslušanja određen pritvor do 30 dana.

- Ona je pred tužiocem iznela svoju odbranu, međutim tužilaštvo će se više bazirati na materijalnim dokazima. Neophodno je i da se saslušaju oštećeni, kao i svedoci. Sve činjenice koje su do sada prikupljene i analizirane ukazuju na to da je Nikolićeva odgovorna za trovanje pet osoba u Poljoprivredno-savetodavnoj službi - kaže izvor.

Prema rečima izvora iz istrage, za sada se sumnja da je Sanja Nikolić koja je zaposlena kao stručni saradnik, donela pesticide na posao, tako što ih je sipala u kafu, koju je potom ostavila u kuhinji.

- Sve ukazuje na to da osumnjičena nije imala konkretnu metu, već je želela da se osveti svim svojim kolegama. Navodno su je kolege ogovarale zbog njene ljubavne afere sa jednim zaposlenim za koju je saznao njen suprug. Nikolićeva navodno nije mogla da podnese negativne priče o sebi, pa se odlučila na morbidan potez - objašnjava sagovornik i dodaje da se ona za sada sumnjiči za teško ubistvo u pokušaju.

RepublikaFoto: facebook.com/Sanja Nikolic

Slučaj trovanja otkriven je 23. marta, kada se lekarima u smederevskoj bolnici javilo pet osoba sa simptomima trovanja.

- Troje od njih je prevezeno na VMA, gde su proveli nekoliko dana na lečenju. Ubrzo se ispostavilo da jedan od njih radi u PSSS-u u Kolarima, a da su druge dve osobe tog dana bile u toj firmi u svojstvu klijenata. Policija i tužilaštvo odmah su pokrenuli istragu, koja ih je dovela do osumnjičene - podseća sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading