DETALJI PUCNJAVE U CVEĆARI: Saša hteo da ubije bivšu, jer nije mogao bez nje!

Autor: novosti.rs, Republika

Hronika

01.03.2018

23:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinu Minić (29) pokušao je da ubije bivši dečko Saša Stojilković (41). Zločin se dogodio sinoć u Karađorđevoj ulici u Zemunu. Marina, koja je pogođena hicima iz pištolja u grudi i noge i dalje je u teškom stanju.

Saša je posle napada pucao sebi u glavu. Prema nezvaničnim saznanjima, on je danas podlegao povredama.

- Vratila se u roditeljsku kuću, prijavila Sašu za nasilje i čak promenila radno mesto. Prešla je iz cvećare koja je pri groblju na Bežanijskoj kosi, ovde u Zemun. Sve je činila da izbegne bivšeg partnera, ali on je bio uporan - za "Novosti" je ispričala Nena Tomić, vlasnica cvećare u Zemunu u kojoj je Marinu Minić (29) ranio bivši dečko Saša Stojilković (41). 

 

 

- Marinu su iste večeri kad ju je Saša upucao operisali. Njeno stanje je jako ozbiljno. I jutros, ponovo je operisana. Nadam se da će ostati živa i da neće imati problema, s obzirom na to da ima teške povrede nogu, grudi i kičme - kaže vlasnica cvećare.

Sagovornica je ponovo ispričala da je Marina ostavila Sašu pre nešto više od mesec dana, jer ju je "teško povredio, kada ju je istukao".

Saša je juče dolazio nekoliko puta do cvećare u Zemunu, obilazio oko nje i molio Marinu da porazgovaraju i da mu se vrati. Ali je ona to odbila. Kada je ostala sama u radnji, on je pucao u nju, pa u sebe.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Cvećara u kojoj je Saša ranio bivšu devojku, a potom sebi presudio

Marina Minić je poslednje tri godine živela sa Sašom Stojilkovićem u njegovoj kući u Crepaji kod Pančeva. Stanovnici ovog malog mesta, danas su bili zatečeni pričom da je njihov sugrađanin počinio jeziv zločin.

- Sašu znam od malih nogu. Bio je dobro dete, mladić, čovek. Izuzetno pošten i radan. Osim što je radio na groblju, vikende je koristio tako što je dodatno zarađivao radeći kao konobar na ispraćajima, svadbama i drugim svečanostima - kaže, za "Novosti", Gordana Stanojev, komšinica čija se kuća nalazi uz Sašinu kuću. - Imao je brak pre Marine. Bio je oženjen Ivanom, sa kojom je izrodio dvoje dece. Sigurna sam da nikada iz njihove kuće nisam čula viku, dreku ili da je na bilo koji način Saša zlostavljao suprugu i decu. I posle razvoda, imali su korektan odnos.

I Maja Antić iz susedstva kaže da joj nije poznato da su Marina i Saša ikada imali nekakav sukob:

- Nikad mi Marina nije rekla da je Saša loš prema njoj, da je maltretira ili tuče. Nikada na njoj nisam primetila nijednu ogrebotinu, modricu. 

MOLIM SE ZA UNUKU

Marina Minić se, posle raskida sa Sašom, vratila roditeljima koji žive u beogradskom naselju Kotež. Oni danas nisu bili u kući, jer su zajedno sa sinom, Marininim bratom, otišli u bolnicu da je vide.

- Nemojte ništa da me pitate! Molim se da mi unuka preživi i ne ostane invalid! - kratko je, za "Novosti", danas prokomentarisala Marinina baka, koju smo jedinu zatekli u njihovoj porodičnoj kući u Uzdinskoj ulici u Kotežu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading