ŠARIĆEV KUM I ČUME PONOVO NA OKUPU: Safet Kalić Sajo uskoro na slobodi

Autor: T.M.

Hronika

30.01.2018

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorski narko-bos Safet Kalić Sajo iz Rožaja, inače kum Darka Šarića i prijatelj nekadašnjeg svedoka-saradnika Ljubiše Buhe Čumeta koji služi četvorogodišnju robiju zbog droge u Nemačkoj, uskoro će biti na slobodi! Kaliću je sud u Ahenu smanjio kaznu i odobrio uslovni otpust, pa se očekuje da narednog meseca bude deportovan u Crnu Goru sa zabranom ulaska u Nemačku.

RepublikaFoto: Vijesti/ B. PEJOVIĆ
Safet Kalić

- Kalić je dosad odslužio tri godine zatvora zbog dilovanja droge. On će u Crnoj Gori biti slobodan čovek s obzirom na to da se protiv njega ne vodi nijedan postupak - prenose crnogorski mediji.

Kalić je inače kum Darka Šarića, kome se u Srbiji sudi za šverc 5,7 tona kokaina iz Latinske Amerike u zapadnu Evropu. On je javnosti postao poznat 2000, kada je procurio snimak sa njegove svadbe.

Kaliću sud u Austriji smanjio četvorogodišnju kaznu i odobrio uslovni otpust, pa se očekuje da narednog meseca bude izručen Crnoj Gori

- Na snimku, pored Šarića, bio je i Ljubiša Buha Čume, ali i hrvatska pevačica Severina. Zanimljivo je da i Čumetu uskoro ističe kazna. Još da puste Šarića da se brani sa slobode i svi će ponovo da budu na okupu - kaže izvor Srpskog telegrafa.

RepublikaFoto: youtube.com/Balkan Channel
Ljubiša Buha Čume

Protiv Kalića je u Crnoj Gori bila podignuta optužnica za pranje novca, ali je on za to delo oslobođen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading