POTRESNA ISPOVEST OCA ČIJA JE BEBA PREMINULA U ŠAPCU: Tek posle drugog hranjenja videli da joj izlazi pena iz usta! Da su je ranije doveli, moja beba bi bila ŽIVA!

Autor:

Hronika

14.01.2023

12:17

Dejan Jevremović je za Republiku opisao golgotu koju su on i njegova supruga preživeli nakon što u šabačkom porodilištu niko nije primetio da je beba imala posledice od teškog porođaja.

POTRESNA ISPOVEST OCA ČIJA JE BEBA PREMINULA U ŠAPCU: Tek posle drugog hranjenja videli da joj izlazi pena iz usta! Da su je ranije doveli, moja beba bi bila ŽIVA!

Instagram/YouTube/Printscreen

Komentari (6)

Loading
Bumbar

14.01.2023 16:20

Strašno to je naše zdravstvo! Sestre lekari puni sebe pričaš kao sa zidom! Ovog puta zaista mora neko da odgovara sada je dosta!

Bumbar

14.01.2023 16:23

I još nešto sam zaboravila da li je carski rez skuplji od bebinog života? Patiti ženu 10 sati pa nije u getu!?

Bojana

14.01.2023 19:31

Moze li neko javno da napiše ime te glavne sestre koja je bila tako drska, i koji su sve doktori bili na porodjaju? To je isto jako bitna informacija. Njihova imena treba javno istaći. Nažalost na prste jedne ruke mogu da izbrojim doktora i sestre iz Sabackog porodislista iz mog iskustva. Svi ostali drski i bezobrazni.

Jelena

14.01.2023 21:22

Najbitnije je da babice naručuju hranu iz Malog Balkana i da ne mogu da daju ni nešto protiv bolova da im se ne bi ohladilo. To je jedan mali primer njihovog bezobrazluka. Nema "ne upiremo prstom", treba da se tuži svaka džukela koja je odgovorna! Ovo je strašna stvar. Stoka velika!

Ime

14.01.2023 23:51

“Doktorica” koja je poradjala zenu se zove Danijela Zablacanski. Iz licnog iskustva znam da je veeoma nestrucna, unistila mi je trudnocu, a pri tome svemu za jedan UZ naplati papreno a tek kada vam kaze da je plod zamro naplati jos vise!

Floyd

15.01.2023 09:36

Žena mi se porodila u oktobru prošle godine. Hvala bogu nije bilo problema sa doktorima. Beba je imala proble, kad je već krenula da izlazi čim se žena napne CTG opadne. Ginekolog koji joj vodi trudnoću joj preporuči carski, žena pristane i sve je uredu, sasvim korektno od Doktorke. E posle porodjaja, koliko ja znam ginekolog nema ništa sa bebo, samo vodi kontrolu za ranu. E zato ja tu ne krivim direktno ginekologa, već pedijatra ili ko već pregleda bebu. Nemoj te me pogrešno razumeti. Strašno jeste i nedao Bog nikom. Samo je porodici teško.