UBICA POSLAO DEVOJCI PORUKU: "Zaklao sam babu i sad imam 20.000 dinara!"

Autor: alo.rs / informer.rs

Hronika

26.01.2018

08:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srđan Milivojević (23) iz Rume uhapšen je zbog sumnje da je masakrirao svoju babu Miru Šarac (63), navodno zbog novca. On je pola dana sedeo pored mrtve babe, a zatim je "mrtav hladan" otišao u kladionicu i pričao s ljudima.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Unuk hladnokrvno zaklao baku zbog novca/Foto: Ilustracija

Tragedija se dogodila u sredu pre podne u kući penzionerke Mire Š. u rumskom naselju Igralište, a zločin je izvršen u kupatilu.

- Živi nedaleko od bake. Priča se da je narkoman i da već duže vreme pokušava da se izvuče iz toga, kao i da porodici zadaje popriličnu glavobolju. Došao je u podne kod bake i tražio novac. Verovatno jadna žena nije imala ili nije htela da mu da. Izvadio je nož i izbo je po telu. Najveći broj uboda bio je po vratu. Ona je ležala sva krvava u kupatilu, a on je sedeo i čekao da deda dođe s posla - ispričao je izvor blizak istrazi, piše Alo!.

Kada je starac došao, Milivojević je pobegao, a zatim mirno otišao u kladionicu. 

- "Zaklao sam babu i imam sad 20.000 dinara", napisao je moj unuk Srđan na kompjuteru u igraonici i poslao preko Fejsbuka poruku svojoj devojci. Po toj poruci ga je policija ubrzo locirala i uhapsila. Tamo je priznao da je zaklao babu, moju suprugu Miru, ali da je nameravao da ubije i mene - priča Božidar Šarac, suprug ubijene Mire Šarac.

Božidar kaže da je iz stana u kom živi sa suprugom izašao oko devet sati.

- Otišao sam na posao, a supruga Mira je ostala u stanu. Zvao sam je oko 12 sati, ali se nije javljala. Zvao sam kasnije na fiksni, Srđan se javio i rekao da je u prodavnici. Pitao me je kada dolazim s posla, rekao sam mu oko 16 časova. Kazao je: "Dobro, čekam te, pa da se ispričamo kada dođeš" - objašnjava Božidar i kaže da ga je Srđan ponovo zvao oko 15.40.

- Bilo mi je čudno što me opet zove. Kad sam stigao, Srđan je sedeo u fotelji. Pitao sam ga gde je Mira, rekao je da je kod komšinice i požurivao me da što pre skinem jaknu jer je toplo u sobi.

Božidar je već tad primetio da se nešto dešava.

- Prvo sam primetio krv na tepihu, tražio sam je po stanu. Potom sam došao do kupatila - priča nesrećni čovek.

Vrata su, kako kaže bila zaključana, ali je kroz staklo iznad vrata video Miru u lokvi krvi.

- Viknuo sam na njega: "Ti si ovo uradio", zgrabio ga za ramena, ali on je tvrdio da ništa ne zna i kazao da hoće da ide. Pokušao sam da ga zadržim, ali se otrgao i pobegao.

Kako pišu pojedini mediji, ubijena žena je majka bivšeg fudbalera Crvene zvezde Dragana Šarca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading