GIMNAZIJALAC NOŽEM UBO DEVOJKU, JER JE HTELA DA GA OSTAVI

Autor:

Hronika

27.12.2017

21:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učenica Vojne gimnazije u Beogradu lakše je povređena kad ju je dugogodišnji dečko, takođe đak ove škole, napao nožem. Incident se dogodio u utorak oko 22.50, a povređena devojčica zbrinuta je na Vojnomedicinskoj akademiji (VMA).

RepublikaFoto: facebook.com/Vojna Gimnazija BG
Vojna gimnazija u Beogradu

Kako Srpski telegraf nezvanično saznaje, motiv ovog incidenta je najverovatnije to što je devojka nakon dugogodišnje ljubavne veze odlučila da ostavi dečka.

- Kobne večeri njih dvoje su sedeli sa još nekoliko vršnjaka i pričali. U jednom momentu odvojili su se od društva i počeli da se raspravljaju. Devojka mu je rekla da ne može više da se viđa s njim i da želi da raskine - kaže naš sagovornik iz istrage.

Kako dodaje, iznerviran zbog njenih reči, mladić je zgrabio nož koji se nalazio u blizini i krenuo da ubada nesrećnu devojku.

- Nekoliko puta ju je posekao, a povređena devojka uspela je da ga odgurne i pobegne. Čim su primetili šta se dešava, ostali učenici su pozvali školskog čuvara, koji je odmah reagovao - priča naš izvor.

Foto: Tanjug/G. STANKOVIĆ
Ministar odbrane Aleksandar Vulin obišao je povređenu učenicu

Često se svađali

Kako nezvanično saznajemo, povređena devojka odlučila je da ostavi dečka jer više nije mogla da trpi njegovu ljubomoru. U poslednje vreme skoro svaki dan su se raspravljali, pa je učenica Vojne gimnazije donela odluku da okonča tu vezu.

- Njih dvoje su se u poslednje vreme često svađali. Devojka je shvatila da će biti bolje za oboje ukoliko raskinu i tada mu je saopštila šta želi da uradi - dodaje naš izvor.
 

Komisija ispituje slučaj

Načelnik Vojne akademije formirao je komisiju za ispitivanje ovog slučaja.

- U sredu ujutru u Vojnoj gimnaziji povodom incidenta održan je sastanak, kome su prisustvovali ministar odbrane Aleksandar Vulin, rektor Univerziteta odbrane general-major Mladen Vuruna, načelnik Vojne akademije general-major Goran Zeković, direktor Vojnobezbednosne agencije brigadni general Petar Cvetković i načelnik Vojne gimnazije pukovnik Miroslav Gvozdenović - navodi se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading