Novi slučaj VRŠNJAČKOG NASILJA u Staroj Pazovi: Devojčicu ČUPALA I UDARALA u stomak

Autor:

Hronika

11.12.2017

06:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nasilje u školama ne jenjava! Još jedna devojčica našla se na meti pomahnitalih vršnjakinja! Naime, Ž. V. (16) napala je i lakše povredila nasilnica J. I. (16), i to tokom nastave u Gimnaziji "Branko Radičević" u Staroj Pazovi. Do incidenta je došlo zbog svađe oko Fejsbuka jer se žrtva navodno dopisivala sa dečkom u kojeg je nasilnica zaljubljena!

RepublikaFoto: pixabay.com
Iako je u učionici bilo još đaka, niko od njih nije reagovao i pokušao da zaštiti žrtvu pomahnitalih nasilnica

J. I. (16) nasrnula na Ž. M. (16) tokom nastave u Gimnaziji "Branko Radičević" jer joj je smetalo što se dopisuje s dečkom u kojeg je ona zaljubljena

Napad snimile sigurnosne kamere, a žrtva nasilja iz straha nedelju dana nije išla u školu

Podneta prijava

Kako saznajemo, napad su zabeležile sigurnosne kamere, a protiv J. I. je podneta prijava.

- Incident se dogodio pre početka prvog časa u popodnevnoj smeni. J. I., učenica Tehničke škole, koja dvorište deli s gimnazijom, upala je s dve drugarice u učionicu. Vikale su, bacale stolice i udarale rukama o sto. U jednom trenutku, one su prišle Ž. V., koja je sedela na svom mestu, i nasrnule na nju - kaže izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

Iako je u učionici bilo još đaka, niko od njih nije reagovao i pokušao da zaštiti žrtvu pomahnitalih nasilnica.

- J. I. je uhvatila Ž. V. za kosu, urlala na nju i čupala je! Nasilnica se tu nije zaustavila, već ju je i nekoliko puta udarila nogom u stomak! Povređena devojčica je nekako uspela da se pridigne, a kad je krenula da sedne na svoje mesto, nasilnica i njene drugarice ponovo su joj zapretile batinama. Rekle su joj da će sledećeg dana dovesti još jednu devojčicu koja će je premlatiti - priča naš sagovornik.

Nije išla u školu

Kako dodaje, dalje batinanje sa ozbiljnijim posledicama sprečila je profesorka koja je uletela u učionicu čim je začula vrisku i jauke.

- Profesorka je učenice Tehničke škole poslala kod pedagoga, pa je ceo slučaj prijavila policiji. Uprkos tome, nasilnice su se istog dana raspitivale kod ostalih đaka do kada je povređena devojčica u školi narednog dana. Ž. V. iz straha od ponovnih batina nedelju dana nije pohađala nastavu - dodaje naš sagovornik.

Škola: Naše dete žrtva nasilja

U Gimnaziji "Branko Radičević" potvrdili su nam da je njihova učenica pretučena.

- To je tačno, naše dete je žrtva nasilja. Škola ima video-nadzor i ceo slučaj su zabeležile kamere. Snimak je predat policiji, upućen je zahtev za pokretanje postupka, sve je obavljeno po zakonu i kako procedura nalaže - kaže direktor Miroslav Opalski.

RepublikaFoto: pixabay.com

Obračuni u klupama

OKTOBAR - B. N. (16) brutalno su pretukle drugarice iz razreda u srednjoj Tehničkoj školi "Mileta Nikolić" u Aranđelovcu. Napad se dogodio naočigled ostalih učenika koji su šamaranje snimali telefonom

NOVEMBAR - Pojavio se snimak u kojem dvojica dečaka tuku i šutiraju jednog učenika iz Aranđelovca. Na kraju snimka oni od dečaka traže da im se izvini, uradi 10 čučnjeva i poljubi im ruke

NOVEMBAR - D. T. (13), učenika OŠ "Kosta Abrašević" u Beogradu, četvorica vršnjaka na silu su odvela u napuštenu kuću u Jajincima, gde su ga tukli i pretili mu ubistvom. Narednih dana ga ponovo tukli i tražili mu novac

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading