STRAVIČNI DETALJI TRAGEDIJE KOD MAJDANPEKA: Ronioci razbili staklo, telo mladića vezali kanapom i izvukli ga na obalu!

Autor: Republika

Hronika

04.05.2021

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ronioci otkrili kako je izgledala akcija potrage za Bogdanom I (19).

RepublikaFoto: Prinscreen/Informer
Ronioci izvukli Bogdanovo telo

Veliki broj Majdanpečana okupio se na obali jezera Veliki Zaton u koga su tokom noći kolima upala trojica mladića. Kao što je poznato dvojica su uspela da se izvuku dok je nesrećni Bogdan I. (19), za koga se veruje da je upravljao vozilom, potonuo zajedno sa automobilom.

Na mesto nesreće, uz policiju i Hitnu pomoć ubrzo su stigli Bogdanovi roditelji, koji su s nevericom i suzama u očima s obale jezera dozivali nesrećnog mladića. 

Tragedija bi bila sigurno još i veća, da iz vozila koje se kretalo iza njih, nije istrčao mladić iz Majdanpeka koji je skočio u vodu i izvukao onesvešćenog Vuka Đ.(18).

U isto vreme njegov suvozač pozvao je policiju i Hitnu pomoć. Uskoro su stigli i ronioci, kako bi sa dna jezera izvukli telo nastradalog Bogdana I.  

- Brzo smo na dnu jezera pronašli automobil. Bio je okrenut na krov vrata su bila zatvorena, samo je gepek bio otvoren - ispričao je jedan od spasilaca za Informer.

On je istakao da su ronioci dobili posebno naređenje da nikako ne ulaze u automobil, već da telo nesrećnog mladića izvuku kroz prozor.

- Razbili smo vozačko staklo, telo zavezali kanapom i izvukli ga na obalu - ispričao je spasilac dodajući da u ovom trenutku pokušavaju da iz vode izvuku i automobil.

U isto vreme neutešni roditelji dobili su poziv da na obali Jezera Veliki Zaton identifikuju telo nastradlog Bogdana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading