VELJINI HULIGANI UPALI NA STADION PARTIZANA! Belivukovi krimosi vršljaju po Humskoj, provalili u "bunker"!

Autor: Republika

Hronika

04.04.2021

07:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljudi bliski Veljku Belivuku provalili su u "bunker" na stadionu Partizana, koji je Velja privatizovao i u kojem je tokom policijske akcije pronažena droga i oružje

RepublikaFoto: Starsport/Tanjug/R. Prelić
Veljini krimosi provalili u bunker na stadionu Partizana

Ulazak u nekadašnji restoran, koji je Veljko Belivuk pretvorio u bunker u kome su nađeni droga i oružje predstavlja krivično delo.

Nepoznate osobe skinule su pre nekoliko dana pečat sa vrata nekadašnjeg restorana FK Partizan u Humskoj i nasilno ušle u objekat iako ga je policija nakon akcije hapšenja organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka blokirala.

Policijska ekipa zajedno sa forenzičarima preksinoć je ponovo stavila pečat na vrata ovog restorana na stadionu crno-belih. Ko je nasilno ulazio u objekat, za sada nije poznato, piše Politika.

Sagovornik ovog lista upućen u slučaj kaže da je očigledno da huligani Velje Nevolje i dalje vršljaju na stadionu, ulaze gde hoće pa i u prostorije koje su zatvorene nakon pretresa u okviru istrage.

On navodi da je skidanje pečata i ulazak u te prostorije krivično delo i pita kako je moguće da niko nije video da su otpečatirana vrata restorana, a do njih je i glavni ulaz u ovo sportsko društvo. Dodaje i da je sve pokriveno video-nadzorom.

Kako se sumnja, Belivuku i pripadnicima njegove grupe klub i stadion samo su bili paravan i baza gde su osmišljavali najteža krivična dela.

Policija je nakon hapšenja Belivuka otkrila tajni štek na stadionu Partizana. U prostorijama koje su nastale pregrađivanjem nekadašnjeg restorana otkriveni su droga i oružje. Posebno je zanimljivo da je tu nađen i snajper. 

Belivuku, Marku Miljkoviću i ostalim članovima njihove grupe prekjuče je odlukom sudije za prethodni postupak Posebnog odeljenja Višeg suda u Beogradu pritvor produžen za još mesec dana. Odluka je, kako je saopštio beogradski Viši sud, doneta zbog opasnosti od bekstva, mogućnosti da bi boravkom na slobodi mogli da unište, sakriju i izmene dokaze ili tragove krivičnog dela, kao i zbog okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponovo počiniti krivična dela.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marko

04.04.2021 07:44

Oooo, već se zamena preporučuje. Pa, ne bi to moglo tako, momci. Polako, čovek nije još osuđen.