VELJA DAVAO INSTRUKCIJE KAKO DA SEKU LJUDE! U Belivukovom i Miljkovićevom telefonu pronađene jezive poruke!

Autor: Republika

Hronika

03.04.2021

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veljko Belivuk, Marko MIljković i ostali pripadnici tog kalan su žrtve ubijali na najsurovije načine. U Veljinom i Maretovom telefonu pronažena detaljna uputstva kako da seku ljudsko meso i kosti

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ/Starsport

Belivuk, Miljković i ostali pripadnici njihovog ozloglašenog klana su žrtve ubijali po ugledu da meksičke narko-kartele! Oni su ljude sekli na komade, topili ih u kiselini i bacali u dunav, tako da niko nikada ne nađe nijedan trag zločina, utvrdila je istraga!

U "skaj" telefonima Belivuka, Miljkovića i ostalih pronađana su detaljna video-uputstva o tome kako se tranžira ljudsko meso, kako se seku kosti i uklanjaju svi tragovi ubijenog čoveka, piše Informer. 

Istraga je došla do čvrstih dokaza da su u štek vikendici u Ritopeku i na drugim tajnim lokacijama širom Srbije Belivuk i saučesnici zverski mučili, kasapili i klali ljude. 

- Najveći deo tih snimaka i poruka iz telefona je toliko jeziv da ni slučajno nije za prikazivanje u javnost. Mogu vam samo reći da su svi inpektori koji su imali uvid u snimke i poruke bili šokirani i zgranuti, a neki suu čak i povraćali od muke - ističe sagovornik Informera.

Inače, Belivuku i ostalim čanovima kriminalne organizacije je juče produžen pritvor za još najmanje 30 dana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
baka

03.04.2021 12:12

SAMO MISLIM NA RODITELE TIH NESRECNIKA KOJI SU NA STRAVICAN NACIN NESTAJALI. KAD BI DECA ZNALA KOLIKA JE RODITELJSKA LJUBAV, KOLIKO STRAHA, BESANIH NOCI DOK SU BOLESNI I ONDA ODU STRANPUTICOM I JOS IH NEKO UBIJE!

Jezivo

04.04.2021 07:19

Verovatno su bili i ljudožderi.