LELEK NA MESTU STRADANJA JOVANA VESELINOVIĆA (18): Majka pala na kolena od tuge za poginulim sinom!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jecaji majke i bake prolamali su se juče ulicom u Nišu u kojoj je tinejdžer Jovan Veselinović (18) u nedelju pronađen mrtav. Rezultati obdukcije, koji će utvrditi kako je srednjoškolac stradao, još nisu gotovi. Na gradilištu u Ulici Branka Krsmanovića okupili su se brojni Jovanovi drugovi koji su ožalošćenoj porodici pružali reči utehe baš na mestu na kojem je pronađeno dečakovo telo.

RepublikaFoto: Društvene mreže
Jovan Veselinović

- Nisam mogla da zamislim ništa strašnije u životu od ovog što osećam. Ono što sam htela da zamolim sve koji su znali Jocu je da kažu, svako ko ga je znao, kakvo je to dete bilo. To dete nije znalo da se posvađa, da mrzi, to dete je bilo ljubav, sviralo je i slikalo. Skoro je spasao mačku, naravno da ćemo je čuvati. Imam samo jednu molbu za Jovanovu dušu. Zaklela sam se da u u Jovanovo ime osnovati fondaciju za pomoć deci i da ću raditi sve što mogu da se spase bilo koji život - rekla je u očaju majka preminulog Jovana Milica Cvetković.

Jovanova prabaka Dragana Branković zapalila je sveću unuku i proklinjala crnu sudbinu, jedva stojeći na nogama.

- Baka da legne, samo ti da ustaneš. Zašto ja tebi sveću da palim umesto ti meni? - jecala je neutešna žena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading