Otkriven identitet osumnjičenih za incident u restoranu: Tukli se i pucali po lokalu

Autor:

Hronika

01.02.2021

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Velikom Gradištu uhapsila je braću S. I. (55) i S. I. (42) i sina starijeg brata, I. I. (30) zbog incidenta i narušavanja javnog reda u subotu uveče u ugostiteljskom objektu u Velikom Gradištu.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Foto: Ilustracija

Protiv S. I. (55) iz Velikog Gradišta postoji osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti, protiv mlađeg S. I. (42) postoji osnova sumnje da je izvršio krivična dela izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i protiv I. I. (30) postoji osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje.

Oni se sumnjiče da su u subotu uveče narušavali javni red u ugostiteljskom objektu "Kasina" u Velikom Gradištu, kada su se nakon verbalnog sukoba I. I. (30) pobio sa stricem S. I. (42), a nakon čega je, kako se sumnja, otac S. I. (55) vlasniku ugostiteljskog objekta S. S. (48), koji je pokušao da ih upozori, pretio da će ga ubiti, prenosi TPKnews.

Takođe se sumnja da je S. I. (42) nakon verbalne rasprave na terasi ugostiteljskog objekta ispalio dva projektila u vazduh i jedan projektil u pod, iz pištolja za koji ne poseduje odobrenje.

I. I. (30) je osumnjičen da je odgurnuo i više puta udario vlasnika objekta S. S. (48) i njegovu sestru J. S. (47), koja je zadobila mnogobrojne lake telesne povrede.

Po nalogu nadležnog tužioca, osumnjičenom S. I. (55) i njegovom sinu I. I. (30) je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni u Osnovno javno tužilaštvo u Velikom Gradištu, dok će S. I. (42) biti priveden u Više javno tužilaštvo u Požarevcu, prenosi Telegraf

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading