"BIO JE NAJBOLJI DEČKO NA PLANETI I DOBAR ČOVEK": Potresna ispovest sestre mladića ubijenog na Kanarevom brdu!

Autor:

Hronika

31.01.2021

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beograđanka Anđela Nastić (28) slomljenog srca smogla je snage da za Republiku ispriča da njen brat Zoran Uskoković koji je u petak u 23.30 sati ubijen kod supermarketa na Kanarevom brdu, u blizini svoje zgrade, nije imao neprijatelje i da porodici i prijateljima nije jasno ko mu je i zašto naudio.

RepublikaFoto: Printscreen
Zoran Uskoković

- Ne možemo ni da pretpostavimo ko je mogao da nam ovo uradi. Ne sumnjamo ni na koga. Moj brat nije bio u kriminalnom svetu i nije imao neraščišćene račune - rekla je Anđela. 

S obzirom na to da je njen i Zoranov otac, Zoran Uskoković Skole, po kojem je sin i dobio ime, pre 20 godina ubijen i da je označen kao jedan od naručilaca ubistva Željka Ražnatovića Arkana, ali i da je odgovoran za ubistva inspektora Trećeg odeljenja Branislava Perovića, i da je umešan u još dva policijska ubistva, pretpostavlja se da je preksinoć ubijeni mladić likvidiran iz osvete. 

- Mislim da ta priča o osveti nema nikakve veze sa ubistvom mog brata jer je moj brat bio lav, lafčina velikog i dobrog srca. Bio je najbolji dečko na planeti. Dobra osoba i dobar čovek koji nikome nije mislio zlo. Oni koji govore ružno o njmu sve lažu i to su samo spekulacije. On se nije isticao i nije glumio kriminalca i opasnog tipa - kroz suze priča Anđela koja se na Instagramu potresnim pismom oprostila od svog pet godina mlađeg brata. 

- Brate moj jedini. Odrasli smo bez oca, ali smo uvek imali jedno drugo. Bili smo jaki zajedno, i imali velike planove. Sada moram sama bez tebe, sama bez mojih velikih leđa. Sada više ništa nema smisla. A opet, znam da želiš da budem jaka, za nas. Za tebe i mene. Znam da ćemo se jednom ponovo sresti na nekom boljem mestu! Ja ću te tada čuvati jako Mali moj- napisala je očajna sestra ubijenog Uskokovića.

Foto: Printscreen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading