NE ZNAM GDE SAM! Deda dečaka koji je tragično nastradao ispod traktora, otkrio tužne detalje tragedije!

Autor: novosti.rs, Republika

Hronika

29.10.2020

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U selu Brović kod Obrenovca dete je skočilo sa traktora kojim je upravljao njegov otac G. J.(43) i podletelo pravo pod točkove. Lekari su pokušali da se izbore za njegov život, ali je dete nažalost preminulo.

Foto: youtube.com/Vecernje novosti
Deda nastradalog dečaka

Deda mališana Vladimir Jovanović rekao je da se sve desilo u deliću sekunde, kada je mališan skočio sa vozila dok je otac vozio seno sa njive. 

- Ja ne znam gde sam. Tek sam pre dvadeset minuta saznao šta je bilo sa njim. Vozio je seno sa njive, i majka je bila sa njim na traktoru. Sve se desilo u deliću sekunde - rekao je neutešni Vladan Jovanović, koji je danas izgubio unuka.

- On je skočio sa traktora i naišla je neka devojka/žena kolima. Moj sin ga je uneo u auto i verovatno ih je srela hitna. Da li su stigli do Obrenovca, ja sada ne mogu da pitam, niti da pričam - rekao je deda. 

 

 

 

Mališan je išao u prvi razred, i ima mlađeg brata i tri sestre. Lekari su pokušali da ga spasu, ali je dečak nažalost preminuo.

Na mestu nesreće i dalje ima tragova krvi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading