Minja je zadobila opekotine TREĆEG stepena i HITNO mora na OPERACIJU! Potreban joj je naša pomoć

Autor: blic.rs, republika.rs

Hronika

28.10.2020

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tinejdžerki (15) koja je juče povređena u požaru u njenom stanu na Dorćolu, potrebna je naša pomoć. Budući da je u požaru zadobila opekotine trećeg stepena, traže se dobrovoljni donori kože!

RepublikaFoto: A. Nalbantjan
Zapaljen stan u kome je buknula vatra

- Minja ima 30 odsto opekotina trećeg stepena! Moraće hitno da se operiše! Molim vas ko je u mogućnosti da donira kožu neka se javi u Kliniku za opekotine, Zvečanska 9. Pomozimo Minji, molim vas - jedan je od mnogobrojnih apela koji danas kruže društvenim mrežama.

Požar u stanu na 10. spratu u Ulici Visokog Stevana, podsećanja radi, izbio je oko 13 časova a prema prvim informacijama prouzrokovala ga je slavska sveća.

Za samo nekoliko minuta ceo stan je bio u plamenu, a nesrećna devojčica je na terasi dozivala pomoć.

Tragedija je izbegnuta samo zahvaljujući herojima, građevinskim radnicima. Oni su se organizovali tako da je Pavle Gavura, jedan od njih, vezan užetom sa terase u stanu ispod, dočekao devojku pošto je ona skočila iz zapaljenog stana. Tada su stigli i lekari Hitne pomoći koji su je odmah zbrinuli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading