OKORELI KRIMINALAC IMAO DEBEO DOSIJE U POLICIJI: Evo za šta sve je robijao Dimitrije S, osumnjičen da je izbo policajca u Novom Sadu!

Autor: Republika

Hronika

22.10.2020

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugačak spisak zlodela!

RepublikaFoto: pixabay.com/MUP Srbije
Dimitrije S.

Dimitrije S. (43), osumnjičen da je u šrafcigerom izbo policajca u novosadskom naselju Salajka, od ranije je poznat organima gonjenja, a njegov dosije prepun je krivičnih dela, pa i onih najtežih.

Prema našim informacijama, kriminalnu karijeru on je započeo još u maju 1996. godine, kada je iz pištolja pucao na jednu osobu i koja je zadobila prostrelne rane.

Tu, međutim, nije kraj zlodelima koje je počinio ovaj okoreli kriminalac.

2007. godine, kako saznajemo, on je osuđen na godinu dana zatvora zbog teških krađa, dok je dve godine kasnije osuđen na pet godina zatvora zbog krivičnog silovanja. Tada je kaznu je služio u Novom Sadu.

Tokom 2015. godine ponovo je uhapšen i opet zbog teških krađa, zbog čega je robijao još godinu dana i deset meseci.

Spisku njegovih nepočinstava treba dodati i pljačku stanova i krađu, doduše ne u Srbiji već u Češkoj, za šta ga je tamošnju sud osudio na tri godine robije i proterao ga iz zemlje na 10 godina.

Podsetimo, on je juče uhapšen nakon što je naneo povrede policajcu koji ga je uhvatio u pokušaju da ukrade automobil.

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading