SKANDAL! ANU MIHAJLOVSKI BRIGA ZA SESTRU: Umesto da joj pomogne, voditeljka se obrušila na medije!

Autor:

Hronika

22.10.2020

10:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Umesto da pokaže makar i trunku saosećanja i pomogne sestri po ocu, voditeljka Ana Mihajovski objavila je rat medijima!

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Ana Mihajlovski

Naime, u seriji storija koje je objavila na Instagramu, voditeljka se ni jednom jedinom rečju nije osvrnula na pakao koji je proživela njena sestra po ocu Jovana Mihajlovski (22), koju je silovao požarevački monstrum Mališa Radosavljević, o čemu je Republika prva pisala.

 

 

 

Umesto da jasno osudi monstruma i iskoristi uticaj koji ima kao javna ličnost kako bi apelovala na pravosuđe da monstruma žestoko kazni, Mihajlovski se obrušila na medije koji samo rade svoj posao i izveštavaju o stravičnom nasilju nad ženama, skrećući tako pažnju čitave javnosti na golgotu koju mnoge naše sugrađanke proživljavaju.

- U Srbiji je skoro sve crno, samo je štampa žuta - cinično je napisala ona na Instagramu, da bi krajnje nonšalantno potom pokazala i krajnju nebrigu za sestru.

Foto: printscreen/an_amihajlovski

- Svi koji su zabrinuti za zdravlje moje sestre, molim vas ne brinite, ona je ok, eno je sa mužem na salašu - dodala je Mihajlovski.

 

Foto: printscreen/an_amihajlovski

Više informacija čitajte u Srpskom telegrafu u izdanju od 23. oktobra 2020. godine, kao i na portalu Republika.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading