SILOVANA SESTRA ANE MIHAJLOVSKI! MONSTRUM MALIŠA OPET UHAPŠEN ZBOG ZLOSTAVLJANJA

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Višestruko osuđivani silovatelj Mališa Radosavljević (33) uhapšen je jer je u Požarevcu nekoliko puta pretukao i silovao Jovanu Mihajlovski (22), sestru po ocu poznate voditeljke Ane Mihajlovski.

Ana Mihajlovski / Mališa Radosavljević

Svemu je prethodilo višemesečno proganjanje i pretnje da će joj pobiti roditelje.

- Tog manijaka sam više puta prijavljivala požarevačkoj policiji, ali je uvek bio na slobodi. Jedino da mu ja presudim, pa će moje dete imati mira - kaže za Srpski telegraf Jovanina majka.

TUKAO I DRUGE DEVOJKE

Kobne večeri u subotu nasilnik je, kao i uvek, primorao Jovanu da izađe sa njim u grad. Ona ga je poslušala jer je, kako kaže, znala da njegove pretnje nisu samo priče jer je bio u zatvoru i zbog prebijanja bebe, ali i drugih devojaka.

- Odveo me je u neki stan u centru Požarevca i naslonio mi pištolj na glavu i pretio da će ubiti i mene i oca, koji je trenutno teško bolestan. Zatim me je tukao svuda po telu i iskrivio mi nos i naneo više modrica. Tako nemoćnu me je silovao - kaže Jovana za naš list.

Naslonio mi je pištolj na glavu, pretukao me, a onda me tako izmrcvarenu i nemoćnu silovao nekoliko puta, očajna je Jovana Mihajlovski (22)

Ona kaže da ga je zamolila da ode do apoteke da kupi nešto protiv bolova i za smirenje.

- Izmrvila sam mu taj lorazepam, koji sam uzela, u sok i on je tada zaspao. Dokopala sam se telefona koji mi je oduzimao dok smo bili zajedno i javila mojima da dođu po mene s policijom. Tada su ga uhapsili i određen mu je pritvor do 30 dana - ističe silovana devojka.

"OTETA SAM, NEKA DOĐE TATA I RAZVALI VRATA"

Jelena Bojanić se prisetila i najteže noći kada je dobila poruku od ćerke da je oteta.

- Te večeri mi se javio na ćerkin telefon i rekao: "Nije sa mnom, ja sam u Svilajncu", a ja njemu: "Samo mi pusti ćerku", na šta mi je odgovorio: "Uznemiravate me, gospođo, prijaviću vas." Uvek joj je uzimao telefon i sav novac da nema ni da jede ni da pije. Nakon toga u tri ujutru stižu mi poruke od Jovane, u kojima piše: "Oteta sam, pomozite mi! Evo adrese, zovite policiju! Neka dođe tata i razvali vrata!". Odmah smo je poslušali i otišli tamo - priseća se uplakana Jelena.

RepublikaFoto: facebook.com
Neutešna majka kaže da ne zna više kome da se obrati za pomoć, pa joj je na pamet pao i sam predsednik.

- Taj manijak je sve u Požarevcu potkupio, zato i uspeva da ponavlja zlodela. Jedino predsednika da molim da nam pomogne, koga drugog - ističe ona i dodaje da ju je silovatelj pre često zvao i govorio da njenu ćerku nikada neće ostaviti na miru i da mora da bude njegova dok je živ ili će svi biti mrtvi.

Mališa je nesrećnoj devojci često pričao kako je tukao i druge devojke i da se nikada nije kajao.

- Govorio mi je da su to sve zaslužile. Pretukao je i suprugu, ali i bebu, koju je dobio s njom, pa je dugo bio u zatvoru, a dobio je i zabranu prilaska maloletnom sinu. Nadam se da više neće izlaziti iz zatvora - očajna je Jovana.

POBEGLI U DRUGU KUĆU

Nasilnika je upoznala prošle godine, kada ju je slagao da je prijatelj njenog oca.

RepublikaFoto: facebook.com

- Prišao mi je u gradu i pitao da mu moji nabave neki deo za njegov BMW. Tada kreće pakao. Odmah je počeo da me uznemirava, vozio se oko mene, hteo da me zgazi kolima, pretio da će mi ubiti roditelje ako ne budem sa njim, ali je onda u januaru otišao u zatvor jer je pretukao drugu devojku. Čim je izašao, opet počinje isto, ali je sada uznemiravao i komšije, a i najboljoj drugarici je upao u stan. Svakog dečka za kojeg je mislio da ima veze sa mnom je pretukao i uznemiravao - ističe sestra voditeljke.

Nasilnik iz imućne porodice

Kako saznajemo, Mališa je u policiji sve negirao i sada je u pritvoru do 30 dana, a preti mu od pet do 12 godina robije. On potiče iz imućne porodice, koja drži prevozničku firmu sa više kamiona. Odranije je poznat policiji i više puta je osuđivan za dela imovinske prirode i zbog nasilja, a 2010. godine osuđen je na dve godine zatvora za silovanje, a ove godine bio je u pritvoru od 4. januara do 12. juna zbog nasilja nad drugom bivšom devojkom i zbog toga je pred Osnovnim sudom osuđen na tri godine zatvora.

Majka Jovane Mihajlovski kaže da njena porodica ne može da živi otkad je Mališa ušao u njihov život.

- Morali smo i da se preselimo u drugu kuću kako bismo pobegli od tog ludaka. Više puta sam ga prijavljivala iako me je ćerka molila da to ne radim jer joj je rekao da će nas pretvoriti u pepeo i dobio je samo zabranu prilaska od 30 dana. Verovatno će i sada izaći jer će advokatu, kako sam čula, dati 20.000 evra. Pa šta treba da uradim? Da ga odrobijam jedino - jedva izgovara Jelena Bojanić kroz plač.

POZNATE ŽENE NA METI MANIJAKA

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

VESNA RIVAS

Pevačica Vesna Rivas ispričala je jednom prilikom kako je drug na jednoj srednjoškolskoj proslavi pokušao da je siluje, ali je samo uspeo da joj pocepa bluzu i ona mu je pobegla

RepublikaFoto: printskrin

DANIJELA ŠTAJNFELD

Glumica Danijela Štajnfeld otkrila je da ju je silovao moćnik iz srpske filmske industrije i da je to uradio kada ju je jednom prilikom povezao automobilom i naglasila da mu nije bila prva žrtva

RepublikaFoto: e-stock/ D. MILUTINOVIĆ

DUŠICA GRABOVIĆ

Pevačica Dušica Grabović posle jednog nastupa u Nemačkoj napadnuta je u toaletu.

- Gost ju je sačekao ispred kabine i kad je ona otvorila vrata, ugurao ju je u nju i nasrnuo. Počeo je da je pipa i zaključao je kabinu, ali je Dušica uspela da je otključa kad je čula da je obezbeđenje ispred nje - ispričao je izvor

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading