Objavljeno vreme sahrane tragično poginulog Nikole (19) iz Dobanovaca: Bajkeri pozvani da u što većem broju isprate stradalog brata

Autor:

Hronika

22.09.2020

20:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Milovanović (19) koji je nastradao u petak uveče u saobraćajnoj nesreći biće sahranjen sutra u 13 časova. Na poslednji ispraćaj nesrećno stradalog mladića pozvani su bajkeri kako bi ispratili svog druga i brata.

RepublikaFoto: Facebook
Nikola Milovanović

Njegov otac Dragan je preko društvene mreže Fejsbuk pozvao motocikliste da se okupe u što većem broju.

- Draga braćo i sestre Sahrana našeg brata Nikole Milovanovića je sutra u 13h. Povorka kreće iz porodičnog doma u Dobanovcima. Molim vas da se okupimo u što većem broju i da sa što više motora ispratimo druga I brata na večni počinak. Skup bajkera, ko sve mžze da ide, je na Nis pumpi u pola 12 da bi se oko 12h krenulo - napisao je on.

Foto: Facebook.com/printscreen

Podsetimo, u saobračajnoj nesreći koja se dogodila prekjuče u popodnevnim časovima u Ulici Lole Ribara u Dobanovcima, kada su se sudarili putnički automobil i motor, nastradao je motociklista Nikola M. (19), dok je njegov drugar (21) teško povređen.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading