POGINUO MLADIĆ U NOVOM PAZARU: Pozajmili džip da odvezu drugaricu, pa se zakucali u banderu!

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

12.09.2020

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se desila u novopazarskom naselju Prćenova, na magistralnom putu ka Goliji, nastradao je Nemanja P. (24), a povređeno je još dve osobe koje su prošli bez težih posledica.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Prema nezvaničnim informacijama, Nemanja P. je bio putnik u džipu “volksvagen tuareg” kojim je upravljao L. K, a sa njima je bila još jedna devojka koju su hteli da povezu do kuće.

"Automobil je iz, za sada nepoznatih razloga, sleteo sa puta, udario u banderu, a potom se prevrnuo. Nemanja, za kojeg pretpostavljamo da je sedeo na zadnjem sedištu, preminuo je na licu mesta, dok su ostali dvoje prošli sa bez težih posledica", priča izvor iz istrage.

Vozaču automobila je smešten u novopazarskoj Opštoj bolnici. Na prijemu je bio ugruvan i u šoku sa, verovatno, naprsnućima rebara.

"Odrađena je i dijagnostika i on je stabilno", rekli su u toj zdravstvenoj ustanovi.

 

Devojka je prošla sa lakšim povredama i nalazi se kod kuće.

Prema nepotvrđenim informacijama, Nemanja i L. K. su rođaci, a od prijatelja su pozajmili auto kako bi drugaricu povezli kući. Šta je dovelo da L. K. izgubi kontrolu nad vozilom i sleti sa puta, još uvek nije poznato.

Policija je izvršila uviđaj, a više detalja znaće se nakon istrage i veštačenja ispravnosti vozila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading