ZORAN MARJANOVIĆ OGORČEN ZBOG FILMA O NJEGOVOJ SUPRUZI: Neći dozvoliti nikom da zarađuje na mrtvoj Jeci

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne dam da se snimi film o mojoj supruzi, kaže Zoran Marjanović povodom najave da će reditelj Predrag Gaga Antonijević ekranizovati misteriozno ubistvo pevačice iz Borče.

RepublikaFoto: Tanjug/B. STEKIĆ
Zoran Marjanović

U planu je da se snimi i film i serija o životu i smrti Jelene Marjanović, koja je brutalno ubijena na nasipu u Crvenki 2. aprila 2016. godine, a za to ubistvo je optužen njen suprug, kojem se još sudi. Glavnu ulogu u filmu, prema pisanju estradnog nedeljnika Star, treba da tumači pevačica Aleksandra Prijović, a projekat bi se zvao "Pevačica".

- Priča se da neki ambiciozni filmadžija nešto pokušava da snimi, ali zaista nisam informisan o ideji još jedne od eksploatacija tragične sudbine moje pokojne supruge! Nikada ne bih dao pristanak da se snima bilo šta. Ako filmadžija nema druge ideje, neka ide na građevinu da radi ili u kafileriju da hvata lutalice. Dosta više eksploatacije ove jezive tragedije - naglasio je Zoran Marjanović za Star.

Vidovnjak iz FBI rešava zločin: Magovi i vračevi umešani u ubistvo

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Reditelj Predrag Gaga Antonijević, koji je radio serije "Ubice mog oca" i "Državni službenik", najavio je u septembru prošle godine da će njegovo delo biti zanimljivo.

- Istraživaćemo područje crne magije, vradžbina, vračara, belih i crnih magova. Pokušaćemo da odgonetnemo šta se desilo na nasipu. U seriji ćemo mi napraviti svoju istragu. Dovešćemo čoveka iz FBI, koji je vidovnjak, da reši slučaj. Biće zanimljivo, a za seriju već imamo interesovanje u inostranstvu - otkrio je tada reditelj na konferenciji za medije i najavio da će premijera verovatno biti ove godine, na jesen.

On ističe da reditelj nije upoznat sa činjenicama o pokojnoj pevačici i da ne želi da iko zarađuje na toj tragediji.

- To je jedna teška životna priča. Da bi se istinito prikazala, taj reditelj, scenarista, treba da ima istinite detalje o životu i smrti moje supruge. Ovaj bol ne može da se ekranizuje. Pritom, cela porodica je za to snimanje saznala iz medija, što je opet besmisleno. Nije u redu da niko ne kontaktira s nama. Izričito sam protiv snimanja jer je užasno da se zarađuje preko ovako tužne i teške sudbine - zaključio je Jelenin suprug.

Sve vesti iz rubrike hornika možete pročitati ovde.

Pevačica Aleksandra Prijović navodno se još dvoumi oko pristanka da glumi ubijenu koleginicu. Ona je samo jednom viđena na TV ekranima u seriji "Ubice mog oca", gde je glumila pevačicu Milu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading