STRAVIČNA TRAGEDIJA: U sudaru dva kamiona stradala oba vozača!

Autor: novosti.rs, blic.rs

Hronika

07.10.2017

06:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U direktnom sudaru, na magistralnom putu Šabac-Loznica, kod sela Lipnički Šor, u subotu, oko 5.30 časova smrtno su stradali vozači u dva teretna vozila.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
U sudaru stradala dva vozača/Foto: Ilustracija

Iz pravca Loznice, kretao se, kako saznaju Novosti, kamion lozničke firme "Ringe trans", a iz suprotnog pravca kamion pekare "Braća Sekulić" iz Grocke. Od jačine sudara, veliki kamion preduzeća "Ringe trans" prevrnuo se i završio u kanalu kraj druma. Oba vozača su, na mestu sudara, izgubili živote.

Prema nezvaničnim informacijama, poginuli su Rade Simić iz Beograda i Dragan Krstić iz lozničkog kraja. Istraga, posle uviđaja koji je urađen, treba da utvrdi kako je došlo do ove tragedije. 

Meštani kažu da se nesreća desila oko pola šest ujutru i da se čuo strahovit prasak. Šleper sa ugljem, koji se kretao iz pravca Loznice prema Šapcu, sleteo je u kanal i završio u polju kukuruza, dok je iz suprotnog smera išao kamion pun hleba.

– Prišao sam prvo kamionu s hlebom i video da vozač ne daje znake života. Vozač šlepera, takođe, na mestu je podlegao povredama. Prizor je bio stravičan, a vatrogasci su se mučili više od pola sata da iz smrskanih kabina izvuku unesrećene. Hitna pomoć je stigla, ali su mogli samo da konstatuju smrt – kaže jedan od očevidaca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading