Smrt Nišlije pod velom tajni: Javili mu se na oglas i ponudili 4.500 evra za auto, ujutru je pronađeno njegovo ugljenisano telo

Autor: telegraf.rs, Republika

Hronika

28.12.2019

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telo Slavoljuba D. (51) pronađeno je juče oko 11.30 časova, a njegov nestanak je policiji prijavila bivša supruga, jer se nije pojavio kod kuće.

RepublikaFoto: Tanjug
Foto: Ilustracija

Slavoljub je ženi rekao da ide da pokaže auto koji je trebalo da proda, a koji je inače pripadao njegovoj ćerki, "suzuki samuraj" koji je oglasio na prodaju.

Neko ga je pozvao i rekao da hoće hitno da ga kupi, da je spreman da ponudi 4.500 evra, što je znatno iznad ponuđene cene.

Zato se i sumnja da se radilo o zamci. Kada je pozvan, Slavoljub je bio u Staljincu gde je imao lovačku kuću jer je inače lovac.

Vratio se kući i navodno je otišao u Donju Vrežinu i rekao da ide da pokaže džip mušteriji. Kad se nije vratio do kasnih večernjih sati, njegov nestanak je prijavila bivša žena.

Njegova majka je pozvala svog zeta i rekla da ide da ga traži. On je otišao na Kamenički vis i tamo video tragove džipa, pratio ih i našao njega mrtvog i spaljenog.

Prema prvim informacijama, nastradao je zbog povreda glave, utvrđuje se još kojim su oružjem nastale. Džip je nađen u naselju Pantelej.

Istraga je u toku, utvrđuje se da li je ubica imao lični ili imovinski motiv.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading