Vera puštena iz zatvora: Zoran Marjanović dočekao svoju kumu

Autor:

Hronika

27.12.2019

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vera Vukomanović, kuma ubijene pevačice Jelene Marjanovic, kojoj je početkom meseca određen pritvor zbog sumnje da je falsifikovala dokumenta, puštena je danas na slobodu.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Foto sa lica mesta: Veru sačekao Zoran nakon što je izašla na slobodu

Vukomanovićeva je iz pritvora izašla oko 16 sati, a nju je nakon napuštanja zatvora sačekao Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačica Jelene Marjanović i optuženi za njeno ubistvo.

Ona je nakon izlaska iz pritvora za naš portal dala ekskluzivnu izjavu rekavši da je nevina i da je u celom slučaju bila samo kurir! 

- Hvala Bogu, izašla sam na slobodu i dobro sam sada. Pritvorena sam bez razloga, sa falsifikovanjem dokumenata nemam ništa. U celom slučaju bila sam samo kurir, meni je te papire dao jedan pravnik davno i rekao da ih predam, sto sam i uradila. Tog pravnika sam upoznala pošto je u tom periodu trebalo da otvori kancelariju i ja sam bila vrlo zainteresovana za to. Tada se ceo ovaj slučaj i desio, nisam imala pojma da je išta falsifikovano, samo mi je rečeno da predam - kaze Vera za Srpski telegraf i dodaje da je u celom slučaju zapravo ona žrtva. 

Podsetimo, Vera Vukomanović uhapšene je početkom meseca zbog sumnje da je sa još jednim muškarcem izvršila prevaru i falsifikovala dokumenta. Inače, Vukomanovićeva je  i jedan od glavnih svedoka u slucaju ubistva pevačice u Borči aprila 2016.godine i ona bi trebalo da se pojavi kao svedok na suđenju u krajem februara naredne godine. Inače, ovo je prvi put da se Vukomanovićeva oglašava za medije od zločina u Borči.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading