Jezivi zločin kod Beton hale: Muškarac ipak nije izboden, neko ga gurnuo sa parkinga i ubio!

Autor: telegraf.rs

Hronika

17.11.2019

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pad sa parkinga, noćas oko 4.30, iznad jednog kafića kod Beton hale bio je noćas fatalan za muškarca. Kamere na lokalnim objektima su zabeležile trenutak pada nastradalog mladića. Prema prvim informacijama, mislilo se da je on izboden nožem u tuči.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Foto: Ilustracija

Kada su stigle na lice mesta, nadležne službe su muškarca zatekle sa povredama glave, koje su bile kobne po njegov život. On je ubrzo preminuo u bolnici.

Kako se nezvanično saznaje, on je navodno bio u alkoholisanom stanju.

Iz Hitne pomoći su potvrdili da je muškarac nađen u Karađorđevoj ulici, u blizini kafića, da je bio u kritičnom stanju i da je odvezen na reanimaciju koja je bila neuspešna.

Na snimku se vidi kako muškarac pada, a policija će utvrditi da li je tragedija rezultat obračuna ili napada ili je u pitanju splet nesrećnih okolnosti.

Prema rečima doktorke Nade Macure, muškarac je definitivno ubijen, ali još tačno ne može da se utvrdi da li ga je neko udario tupim predmetom, gurnuo ili je bačen od nekud.

Policija utvrđuje pod kojim okolnostima se smrtonosni pad desio.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading