(FOTO) REPUBLIKA OTKRIVA: Evo kako su osumnjičeni izneli leš devojke iz zgrade na Novom Beogradu

Autor:

Hronika

25.10.2019

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanari zgrade u Gandijevoj ulici 106 u novobeogradskom bloku 63 još su u šoku nakon što je u jednom od stanova otkriven leš Milice Stanimirović (28) u fazi raspadanja. Prema novim saznanjima, telo nesrećne devojke danima je stajalo u stanu, a kada je počeo da se širi neprijatan miris, osumnjičeni mladići su pokušali da se reše tela.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Zgrada u kojoj su krili leš

- Milica je najverovatnije umrla od prevelike doze narkotika još 17. oktobra. Njeno telo su četvorica osumnjičenih Nikola Kovačević, Miloš Grozdanović, Dušan Dejanović i Ivan Veljković pokušali da sklone iz iznajmljenog stana. Prvo su je stavili u sanduk kreveta i sa šestog sprata spustili do drugog sprata, a onda, pošto više nisu mogli da ga nose, stavili u lift i izneli iz zgrade - kaže izvor Srpskog telegrafa.,

Leš su potom stavili u gepek sitroena C5, koji su parkirali na dugom kraju bloka, u Nehruovoj ulici kod broja 95. Ipak, ovaj manevar im nije uspeo. Zbog jakog smrada neko od komšija je pozvao policiju, koja je pokrenula lov na osumnjičene i potragu za telom.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Sanduk kreveta u kome su izneli telo Milice

 

Telo devojke su sa šestog do drugog sprata nosili u sanduku, a onda liftom izneli do gepeka

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Lift kojim su spustili sanduk kreveta sa telom

- Kod Ivana Veljkovića su pronađene dve kesice u kojima je bio najverovatnije heroin, ali i pištolj, koji je vlasništvo Nikole Kovačevića. Motivi njihovog postupka nisu jasni, moguće je da je neko od njih prodao drogu devojci i da su se zato uspaničili i pokušali da sakriju njeno telo - kaže izvor iz policije.

Uhapšenima se na teret stavlja trgovina drogom i posedovanje oružja, kao i omogućavanja konzumiranja narkotika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading