Krvavi obračun kod Palića, novi detalji: Izbola muža nožem i ostavila ga u lokvi krvi, a onda je šokirala policajce užasnom izjavom

Autor: informer.rs, Republika

Hronika

25.10.2019

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snežana Njariju noćas je zarila nož u leđa suprugu Gaboru Njariju, u porodičnoj kući na Paliću. Osumnjičena za pokušaja ubistva je uhapšena, a prema nezvaničnim informacijama u policiji je izjavila da ne zna zašto je to učinila.

Foto: Ilustracija

Kako je naveo izvor iz subotičke bolnice, povređeni je zbrinut i nalazi se u šok sobi. Iako je povreda bila teža, lekari su procenili da nema potrebe za operacijom.

- Policija u Subotici uhapsila je jutros S.NJ. iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo ubistvo u pokušaju. Sumnja se da je osumnjičena u kući, nakon kraće svađe, nožem ubola supruga i nanela mu teške telesne povrede. Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Višem javnom tužilaštvu u Subotici - saopštila je policija.

Kako Informer saznaje, Snežana je odmah nakon ranjavanja muža napustila kuću, ostavila ga i pobegla. Navodno je odmah sela u automobil, ali je tom prilikom udarila autom u banderu na putu.

 

 

Nakon bolničke prijave Snježana je uhapšena u jutarnjim satima, nezvanično saznajemo da je rekla „ ne znam zašto sam to učinila".

Inače, nakon što se ovaj monstruozni zločin dogodio, mnogi Palićani koji poznaju bračni par kažu da im nije poznato da su ranije imali probleme.

- Teško je reći šta bi mogao biti motiv. Vranjska ulica je mirna, mi nikad nismo čuli ni da su se svađali, ne znam kakve su probleme imali -  kaže jedna od prolaznica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading