BORDEL ZA PSE U CENTRU BEOGRADA: Teška boleština i iživljavanje!

Autor:

Hronika

19.09.2017

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bolest! Beogradsko udruženje za zaštitu životinja došlo je do šokantnog otkrića da u jednom stanu u centru Beograda postoji bordel za pse gde se jadne životinje omamljuju i potom seksualno zlostavljaju.

RepublikaFoto: pixabay.com
Stop nasilju nad životinjama!

Pavle Bihali, predsednik udruženja kaže za Republika.rs da su u početku mislili da je u pitanju izmišljena priča, jer niko nije mogao da poveruje da takvo nešto postoji, a onda su iz dana u dan dobijale nove informacije.

- U poslednjih mesec dana smo sa više strana dobili informaciju o okupljanju tih bolesnika. Neke informacije su rekla kazala, međutim sa 5-6 strana se poklopila informacija o određenom kraju grada. U pitanju je centar, danas već znamo da je u pitanju Stari Grad i očekujem da ćemo još informacija dobiti kako prolaze dani - kaže Bihali.

Udruženje je spemno i da ponudi nagradu od 1.000 evra onome ko pomogne da se otkrije tačno mesto ovakvog gnusnog zločina.

- Velik je problem što se oni međusobno pokrivaju, i jako je teško dobiti pa i platiti insajdersku informaciju, a infliltrirati se u krug tih manijaka gotovo da je nemoguće, ili bar mi ne možemo. I da imamo "operativca" koga ćemo ubaciti ne znam ko normalan bi mogao da gleda te ljude, a ne i da prisustvuje toj bljuvotini. Šta rade tim jadnim životinjama ne mogu ni da izgovorim, možemo samo da pretpostavimo koja boleština je u pitanju. Nama stigne oko 1000 poruka dnevno, to administratori sortiraju po važnosti i onda pomognemo gde mozemo - ističe Bihali.

 

Inače, slike koje je ovo udruženje ovim povodom objavilo, a mnogi portali preneli su samo ilustracija, jer je opšte poznato da takvi bordeli za pse postoje širom Evrope, a sada očigledno i kod nas, zaključuje Bihali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading