Majku dilera čuva policija: Anđelka Đanković, čiji su muž i sin pali zbog kokaina, dobila zaštitu!

Autor: T. M.

Hronika

06.09.2019

05:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđelka Đanković iz Šida, čiji su sin Dragan (39) i muž Mirko (66) uhapšeni zbog šverca 800 kilograma kokaina, koji je pronađen na jedrilici usred Atlantika, dobila je policijsku zaštitu! Đankovićeva je u više navrata od hapšenja sina i supruga isticala da je u strahu od mafije, a nakon što joj je neko tokom noći obio kapiju alarmirala je policiju.

RepublikaFoto: MUP Srbije/Privatna arhiva
Dragan i Mirko Đanković

- Policija je bila nakon toga i od tada se ništa nije desilo. Koliko znam, policajci nekoliko puta dnevno obilaze našu kuću za svaki slučaj. Ne izlazim iz kuće, ali se osećam mnogo sigurnije i ne plašim se. Povrh svega, došla mi je i unuka, koja je konstantno sa mnom - kaže Đankovićeva i dodaje da nema nikakvih novih informacija o tome kako su joj suprug i sin.

Sem Đankovića, u istoj akciji u Španiji lisice na ruke stavljene su još jednom Srbinu Vladislavu Funštajnu iz Erdevika, zatim Rusu i meksičkom državljaninu. Oni su uhapšeni na brodu kod Azorskih ostrva za kokainom vrednim 50 miliona evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading