Od siline udarca korpa bicikla je preletela ogradu kuće: Nastradali mladić iz Kupinova ostavio za sobom dvoje dece!

Autor: novosti.rs, Republika

Hronika

03.09.2019

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni dva dana posle tragedije, kada je na biciklu u samom centru sela, na svega nekoliko metara od porodične kuće, nastradao Milan Vukić (25) iz Kupinova, meštani ovog sela od tuge i bola jedva mogu da izuste koju reč o mladiću. On je iza sebe ostavio sinčića od tri godine i mlađeg od dve nedelje.

Foto: facebook.com/vukic.milan.7
Milan Vukić

Pod kojim okolnostima se dogodio udes još niko sa sigurnošću ne zna, sem onog što se pojavilo u medijima - da je na Milana, vozilom "audi" naleteo Nemanja M. (18) iz Ašanje, dok se povodom ovog slučaja nije oglasila Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici.

Muk i očaj u Ulici Žike Maričića u Kupinovu, gde je dvadesetpetogodišnji mladić živeo sa suprugom, dvoje male dece i roditeljima. 

- Milanov otac Milisav i njegov rođeni brat Dule izbegli su iz Hrvatske devedesetih godina. U toj nevolji ljudi su se jedva ovde skućili, dobili decu. Milisav pored Milana ima još dva sina, dok njegov brat ima tri ćerke. Inače obe porodice su vredne, radne, poštene - priča jedan od komšija ove porodice, koji je jedva skupio snage da im izjavi saučešće.

Kako pričaju meštani sela, za "Novosti", i Milan je bio zaposlen, ali sa sigurnošću ne mogu da kažu gde, dok za njegovu mlađu braću kažu da se još školuju.

- Pre samo dve nedelje slavio je rođenje mlađeg sina, a danas ga više nema. Roditelji su mu zanemeli od bola, kako i ne bi, velika je tragedija izgubiti dete. Kako je i njegovoj ženi to samo ona zna u ovom trenutku - veli komšija nekoliko kuća od mesta nesreće.

- On se vraćao na biciklu kući oko 23 sata, dok je taj osamnaestogodišnjak išao za Ašanju. Da li se on kretao brzo kolima, ili ga nije video, uglavnom - kod krivine ga je udario. To je udarac toliko bio jak, da mu je korpa sa bicikla prešla preko ograde od jedne kuće - priča naš sagovornik. Mladić će biti sahranjen danas u Kupinovu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading