Horor u Novom Sadu! Šetala gola, a sada izbola prodavca

Autor:

Hronika

16.08.2019

05:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Psihički poremećena žena koja je u poslednje vreme bila akter nekoliko incidenata na ulicama Novog Sada pretprošlu noć je na Bulevaru oslobođenja nožem nasrnula na uličnu prodavačicu (59). Prema rečima očevidaca, reč je o ženi srednjih godina.

Foto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Prolazila je bulevarom i u jednom momentu je prišla ženi koja je bila za tezgom i prodavala neke sitnice ispred jednog marketa. Nešto joj je rekla, a zatim je izvadila nož i ubola je - ispričao je očevidac.

Posle napada, pomahnitala žena je pobegla u obližnji market, a ubrzo ju je i policija privela. Povređenu ženu je zbrinula Hitna pomoć i kako saznajemo, konstatovano je da nije životno ugrožena. Kako pričaju Novosađani, napad je izvršila žena koja već duže vreme pravi probleme građanima na ulicama.

- Žena-napadač je pre nekoliko nedelja šetala golih grudi centrom Novog Sada i tako je i privukla pažnju prolaznika jer su je mnogi fotografisali i postavljali slike na društvene mreže. Potom je fizički napala još nekoliko ljudi na ulici, među njima i jednu trudnicu. Ona je ispred jedne poslastičarnice u Jevrejskoj ulici namerno gurnula ženu koja je čekala red sa mužem i detetom - dodaje očevidac.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading