Detalji tragedije na Ibarskoj magistrali: BMW udario u dačiju i gurao je 70 metara, kola smrskana do neprepoznatljivosti

Autor: kurir.rs/blic.rs

Hronika

09.08.2019

08:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila noćas oko sat posle ponoći na Ibarskoj magistrali kod Županjca poginule su četiri osobe, a isto toliko ih je teško povređeno.

Foto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ

Podsetimo, nesreća se dogodila kada se u "dačiju", koja se kretala iz pravca Bogovađe i uključivala na Ibarsku magistralu kod Županjca, zakucao BMW kojim je upravljao N. M. (27).

Automobil marke "dačija" kojom je upravljao taksista iz Lazarevca, kretao se iz pravca Bogovađe i uključivao se na Ibarsku magistralu kada je u tom trenutku na njega naleteo BMW koji je došao iz pravca Čačka.

Kako pričaju svedoci jezivog udesa, BMW se, kako se njima činilo, kretao veoma brzo i zakucao u "dačiju" te je gurao gotovo 70 metara. "Dačija" je nakon toga završila u livadi. Automobil u kome su se nalazile stradale osobe smrskan je do neprepoznatljivosti.

Nezvanično, svi poginuli su sa područja Lazarevca.

Foto: ST/N. MANDIĆ

Mladić iz automobila smrti se "ničega ne seća"

Jedan mladić S. I. (20) od četvoro povređenih, u teškom je stanju i nalazi se u bolnici u Valjevu.

Policija je obavila razgovor sa S. I. koji je sedeo na zadnjem sedištu BMW-a, i on im je tom prilikom rekao da se ničega ne seća. On je zadobio teže telesne povrede i prevezen je u Bolnicu u Valjevu. S. I. je iz Lazarevca.

Podsećamo, pripadnici MUP u Beogradu uhapsili su N. M. (27) zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading